Az autónak helyet akár a sambatours@otenet.gr -re küldött levélben tudsz.A jegyeket a megfelelő bodegában tudod átvenni.Amennyiben oda.vissza fizetsz, a kocsira a visszaútra 20% engedmény jár. ha már kinn vagy és módosítani akarod a vissza időpontot,akkor a kikötési helyre állva a túloldalon jobbra lévő irodában megteheted,akár Ithakai járatra is ott tudsz jegyet venni.
A cél nem a lebeszélés volt hanem csak a személyes véleményem, persze ettől még bárki vihet oda akárhány éves gyereket a felelősség a szülőé ahogy írod.
Sziasztok!Ma voltunk a Platia Amosnál,sajnos nem lehet még mindig lemenni .Tapodyt az útleírásod tökéletes volt ,simán odataláltunk .A murvás úton én párszor leszálltam a motorról,de jól járható .
#2309942015-06-25 08:13:59 Válasz a #230974. hozzászólásra
Szia, ha a csúcsra szeretnétek menni ahol a könyv van akkor csak úgy ha viszed valamilyen hordozóban ami szabaddá teszi a kezed. Viszont ha csak szép kilátást szeretnétek igaz a déli oldalára a szigetnek akkor az aszfalt vége után ahol az átjátszók vannak 300-400 m kell sétálni és gyönyörű panoráma tárul elétek.Ez a kicsivel is simán kivitelezhető.
#2310372015-06-25 19:36:07 Válasz a #230902. hozzászólásra
iatti!
Persze, nem vitatkozni akartam a véleményeddel, inkább kiegészíteni Kellenek az eltérő álláspontok, mert abból lehet csemegézni!!
Tomi!
Tegyük hozzá, hogy Te a Platja Ammos-os légifelvételről beszélsz, mert most éppen azt tárgyaljuk, milyen a lejutás a Kako Lagadira, és ez most kicsit megtévesztő lehet.
#2310392015-06-25 19:38:38 Válasz a #230974. hozzászólásra
ioa!
Másfél éves gyerek biztos nem tud egyedül lemenni, ez természetes, de ha egy háti hordozóban magadra teszed biztonságosan rögzítve, akkor megoldható! Kézben fogva nem javaslom én sem!!
Árpi!
Természetesen az a PL.Ammosra írtam.
A Kako Lagadira meg az a meglátásom hogy megéri mindenképp lemennia kritikus utolso3-4 m-ig azután ott mindenki eldötheti hogy bevállalja vagy nem.Veszélyesebb lehet egy ügyetlen felnőttnek mint egy ügyes gyereknek.Pici gyerek önállóan nem tudja megoldani,de ez a szülő felelőssége úgy is.
Szeretném megköszönni, annak a kedves családnak, akikhez Skalan június 4-14 , hozzájuk csapódhattam és együtt elmentünk a Mounda beachez gyalog. Két szülő és a 35 éves lányuk volt vele. Sajnos a lányuktól nem tudtam elköszönni a buszon és megköszönni a kedvességet. Éppen a buszon nagyon bele voltam merülve a mobilozásba Szegeden az átszálásnál, ameddigre észbe kaptam már mindenki leszált. Remélem magára ismer az apuka, mert úgy halottam a lányától szokott fórumozni. Jövőre is élményekben gazdag nyaralást kívánok! Üdvözlet! Ngyon örülnék ,ha ez az üzenet eljutna az illetékeshez
Szomorúan tapasztaltuk, hogy már Görögországban is próbálják átverni a turistákat a boltosok, ráadásul mindezt úgy, hogy közben aljas módon jópofiznak velünk. Lassiban a Super Market Vagelatiban ne vásároljatok, vagy ha mégis, nagyon figyeljetek, hogy mennyit fizettek. Számoljátok ki a kasszához érés előtt, hogy pontosan mennyit kell fizetnetek, hogy rögtön tudjatok szólni, ha nem stimmel valami. Sajnos hajlamosak más összeget beütni a kasszába, mint amennyibe a termékek kerülnek a feltüntetett ár szerint. Ez akkor tűnt fel, amikor kb. 7,5 euróval próbáltak meg átverni. Nem számoltuk ki előre, és több mindent vettünk, szóval távozás után kezdtünk csak gyanakodni, hogy jóval többet fizettünk. A blokkot megnézve láttuk, hogy alapból 3-al több termék volt rajta, mint amennyit vásároltunk és az összegek se stimmeltek teljesen. Az egyik fagyit 1 euró helyett 1,80-ra ütötték be, a WC papírt 0,60 helyett 0,65-re. És kb 6,50 euro értékben volt az a 3 termék, amit egyáltalán nem is vettünk meg. Visszamentünk reklamálni, a csávó elnézést se kért, csak flegmán közölte, hogy hát előfordul, hogy az előző vásárló termékei benne maradnak a kasszában. Arra nem mondott semmit, hogy a fagyit és a wc papírt miért ütötte be többért. Szó nélkül visszaadta végül a pénzt (nyilván emlékezett rá, hogy át lettünk verve egy csöppet), de akkor is egy nagyon rossz élmény volt.