hát igen nem olcsó
ennyiért amugy egy citroen c 3 ast adnak 1 napra csak
és nem jellemezném hogy az milyen állapotú
és a quaddal ahova mész oda kocsival nem hiszem..
érdemes kipróbálni ha teheted..
szia
Szia Bigriske! Hát jó messziről indultok.Mi Pécsről megyünk,de persze majd még előtte úgy írunk egymásnak és akkor tudunk találkozni.Azt tudjátok hol lesz a szállásotok?
#1743362011-08-27 08:45:15 Válasz a #174197. hsz-ra
edit17edit!
Nem tudom pontosan melyik vendéglőre gondolsz? Több helyen is kajáltunk, nekünk legjobban a Renata jött be. De lehet, hogy nem is Sartin, hanem valamelyik kirándulásunknál volt ez a vendéglő? Ha megmondod melyik kép, vagy hogy néz ki, nagyon szívesen segítek
A kép a Sarti 2-es mappádban, a 2. oldalon az utolsó kép, a címe:Régi idők vendéglője.
Nem tudom, h. működik-e a hely, de az biztos, h. nagyon szép és hangulatosnak tűnik, kék székek, szőlő lugas:)
Köszi a segítséget:)
Valaki megtudná mondani, h. ismer-e olyat akit nem engedtek át új típusú személyivel?Mert a páromnak csak az van, de az utazási irodában azt mondták, h. ez nem gond.Csak szeretnék egy megerősítést:)Köszi:)
Sziasztok!
Még csak most regisztráltam, de már sok mindent tudok Sartiról tőletek.Első görög utunk. Ibusszal megyünk Fotini apartmanba 09.02-én. Esetleg valaki az apartmanról tud valamit vagy utazik ugyanakkor.
#1743692011-08-27 18:31:48 Válasz a #174340. hsz-ra
Szia Edit!
Igen már tudom A vendéglő lenn van a tengerparton, nem messze a Neraida tavernától. Ahogy sétálgattok a tavernáknál könnyen megtaláljátok De ez a rész a régi taverna. A nagyobb rész a tengerparton van, de a kék terítőkről megismeritek
Szerény véleményem szerint Sartin érdemesebb motort bérelni, mint autót, ami nem is mindig van és drága is, a quad pedig lassú és nehéz vezetni, ráadásul ahova még robogóval el tudsz menni, nem biztos, hogy quaddal is elmész
Az pedig még jobb érv, hogy ez a legolcsóbb
Mi is robogót béreltünk és bejártunk mindent