Robi, meg lehet, hogy mégis utazunk (nagy családi döntés volt a hétvégén - némi tiltakozással a részünkről, de le lettünk lőve) - s még az is lehet, hogy Tolo lesz a végcél... Majd írok mit döntöttek a fejünk felett!!!
Húúúúúúúúúúúú de jó is volna
De akkor június legyen ám mikor mi megyünk
Ez mára egy nagyon jó örömhír
Robi, meg lehet, hogy mégis utazunk (nagy családi döntés volt a hétvégén - némi tiltakozással a részünkről, de le lettünk lőve) - s még az is lehet, hogy Tolo lesz a végcél... Majd írok mit döntöttek a fejünk felett!!!
Sziasztok!
Új vagyok még ezen a fórumon, de nagyon örülök, hogy rátaláltam, ahogy olvasom itt kedves, segítőkész emberek vannak. Más fórumokon, amikre rábukkantam, egy-két éve nem is volt hozzászólás.
Már visszább olvasgattam, de sajna nem találtam bejegyzést a Kék-házról. Volt már ott valaki? Mi idén oda megyünk az Anett Tours-zal június végén.
Sziasztok!
Idén Nei Pori-t tűztük ki célul, a Kalliope apartman tűnt szimpatikusnak! Valaki tudna infót mondani róla? És, hogy hogyan érezte magát Nei Pori-ban? Előre is köszönöm!
Mi 2006-ban voltunk a Kallipoe-ban, annak ellenére, hogy sokan nem szeretik én csak jót mondhatok el róla. A fotóalbumomban találsz sok képet az apartmanról.
Olvasd vissza az fórumot,sok érdekes dolgot találhatsz.
Olyan július vége, augusztus elején tervezzük, ha minden jól alakul! De lehet majd az utazás kiállításon fizetjük be oda az utat! Tavaly is ott fizettük be a Sarti-s nyaralásunkat!
Sziasztok!
Idén Nei Pori-t tűztük ki célul, a Kalliope apartman tűnt szimpatikusnak! Valaki tudna infót mondani róla? És, hogy hogyan érezte magát Nei Pori-ban? Előre is köszönöm!
Szia!
Javaslom, hogy ha van egy kis időd, akkor olvass vissza a tavalyi év azonos időszakára. Emlékezetem szerint ott több szó is esett róla február-május között.
Sziasztok!