Mi is most voltunk 2 hétig az Elliben, földszint 2-es és 3-as szoba (egy hét után cseréltünk). Csatlakozom Kerikéhez, nekem is ugyanaz a véleményem. Nagyon örültem, hogy nem egy szűk utcában van, hanem egy szellős utcán. Ráadásul parkolni is könnyű volt, mindig a háztól néhány méterre sikerült. A szomszéd utcában már néhány centire álltak egymástól az autók. Az idegenvezetőnk (Móni) is nagyon aranyos volt.
#1074402009-07-02 13:26:45 Válasz a #97885. hsz-ra
Szia Napis!
Sajnos hazaérkeztünk! Röviden az apartmanról annyit, hogy elég jó helyen van, viszonylag csendes, de minden nagyon közel van hozzá. Az apartmannal szemben egy focipálya van, a pálya jobb oldalán a templom, balra a sarkon pedig egy villanyoszlopon jól nevelt - ritkán kerepelő -gólyapár fészkel. Az apartman tulajdonosa - mi más is lehetne a neve, mint Elli - nagyon kedves hölgy. Egy mondaton belül használ görög, magyar, angol és német szavakat, de mindent megért és mindent megértet. Mi az első emeleti 1-es apartmanban voltunk. Ezért az árért nekünk nagyon megfelelt. A konyha felszereltsége nagyon alap és kissé leharcolt, ezért örültem, hogy vittünk poharakat, merőkanalat, kést. stb..
A szobákban a bútorok nem mai darabok, de jó állapotban vannak. Az ágyak kényelmesek voltak, az ágynemű tiszta és vasalt volt. Egyébként az apartman tisztasága nagymértékben függ attól, hogy az előtted lévő milyen állapotban hagyta. A tulajnak a turnusváltáskor nagyon kevés az ideje a takarításra, ezért a szekrények, a hűtő kitakarítása elmaradhat. Mi, amikor megérkeztünk, egy kicsit takarítottunk pl. a hűtőt, a konyhaszekrényt, és ugyanúgy kitakarítottunk akkor is, amikor eljöttünk.
Röviden ennyit, de ha van kérdésed szívesen válaszolok! Nagyon jó nyaralást kívánok!
#1046002009-06-15 18:49:18 Válasz a #104597. hsz-ra
Sajna nem! Paraliaról sem,pedig én is átakartam már máskor menni.
De ha bemész Katerinibe,onnan igen,csak meg kell tudakolni,h hol van a buszmegálló.
Nem onnan indulnak,ahonnan O. Beachre v Paraliara.
Helló Napis!
Hát én jól benéztem az időpontot. Mi nem júliusban, hanem júniusban megyünk, tehát nem találkozunk kint. Viszont, ha haza jövünk tudok neked infóval szolgálni a szállásról.
Megnyugtattatok az időjárással kapcsolatban, köszönöm.
Sajnos az Elli Apartmanról nem tudok majd időben írni, mert úgy néz ki, hogy a nyaralásunk augusztusra tolódott. Ez van sajna.
Addigis kellemes nyaralást Nektek, és vigyázzatok Magatokra.
Szia Judit88!
Én 2002-ben május 13-tól május 20-ig voltam Olypic Beach-en. Fantasztikusan jó idő volt. Minden nap tudtunk fürödni és jó volt a viz hőmérséklete.
Tavaly május utolsó hetében voltam Stavroson. Akkor is szép idő volt. Fürdésre alkalmas volt a viz.
Most mi is junius első hetében utazunk. Bizunk benne, hogy most is igy lesz!
Mi győriek vagyunk, de lehet, hogy Pesten szállunk fel, mert úgy is megoldható. Igen, mi is "csak" az időjárás és a víz hőmérséklete miatt aggódunk. Vagyis a legjobban ezek miatt. :) Június első hetében megyünk, páromnak így sikerült csak szabit intézni... Előszezon. :) Majd meglátjuk, remélem minden rendben lesz, de szerintem ott már most is meleg van...
Szia Kerike ! 9-10 éve járunk Olympic Beach-re mindig más hol volt a szállásunk, gond egyik helyen sem volt. Az Ellibe még nem de mellette kettővel már laktunk. A szállással szemben jobbra az út túloldalán játszótér is van. Balra a sarkon gólyafészek:) Éjjel csendes nyugodt utca nappal a partra menő autóktól nem zavaró forgalom. Szerintem nem fogtok csalódni. Az időjárás egy évben tréfált meg minket akkor vettünk szabadidőruhát 2 öltözet/ 40 euro. Egyébként június végén mértünk már 32 C éjjel kettőkor. Ja és lényeges mivel a tengerpartról fújó szelet az épületek itt megfogják, ezért érdemes szúnyogok ellen felkészülni. Jó útat, Jó pihenést !