Mi is kevesebb mint 2 hét múlva indulunk. Sajnos tényleg lehűlést jósolnak, de én még reménykedem. Addig még változhat...Ha meg nem akkor meg nagyokat kirándulunk. Csak lennénk már ott..
#1752422011-09-08 11:47:49 Válasz a #175224. hsz-ra
Igen ott néztem.Azt hittem 1 hétre mentek mert akkor jó időtök lett volna. Így sajnos 17.-től tényleg hűvösebb lesz.DE olyan időben lehet jókat kirándulni. Pozitívan kell hozzáállni Jó nyaralást nektek.Meg mindenkinek aki most megy.Mi már nagyon régóta túl vagyunk rajta.
#1752542011-09-08 14:32:03 Válasz a #175194. hsz-ra
Ne aggódj brlili!!!!Amikor mi aug.9-étől mentünk,előtte mindig nézegettem Sarti időjárását és hát pont akkorra mondott-írt 4 napos esőt,rossz időt,a guta kerülgetett,előtte 1-2 nappal pedig már nyoma sem volt annak,hogy rossz idő lesz!És úgy is lett,semmi eső,verőfény,gyönyörű idő,nyilván még felhőt sem láttunk,csak a kék eget Nyugodj meg és hidd el,nem tudják azt az időjósok milyen idő lesz,csak beszélnek össze-vissza
Köszönöm a biztatást, aranyosak vagytok!
hamarabbra terveztük a nyaralást, csak elcseréltem a kolléganőmmel az időpontot, erre most izgulhatok az időjárás miatt... attól nem félek, hogy nem találjuk fel magunkat, szállást sem foglaltunk előre, ha nem lesz jó idő max arrébb állunk, és addig megyünk míg meleg nem lesz
Sziasztok! 26.-án megyünk Sartira, valaki volt már kint szeptember végén vagy október elején? Az időjárás érdekelne meg, hogy mit találunk nyitva? Boltok, robogókölcsönző hajókiirándulásra el tudunk -e menni? STB..! Ja meg az árak!! Köszi
Sziasztok!
Tegnap 22:10 re haza értünk sikeresen. Felejthetetlen hetet töltöttünk Sartin ismét. Jövőre ismétlés. Kedd este kaptunk egy kis esőt, utána reggel picit hüsi volt de 11-től verőfényes nap. Határok rendben voltak, 12:25 oda, 11:40 haza, forgalom oda vissza gyenge volt pedig oda éjszak mentünk, haza pedig nappal. Görögöknél 4-6-8 szemmel figyelni, mert vezetés közben az agyunk 0,1%-át használják, és ezt egy Görög mondta. 2x satuztam Szaloniki elkerülőn nappal 110-nél elém hajtott álló helyzetből + 1 lehajtónál a 3 sávból a belsőből kanyarodott le, átvágva 2 sávot is. Narancs partban kellemesen csalódtam. Gevgelijában a kút a lehajtótól 800 m. Non-stop. Full-full tankkal érdemes kimenni mert a benya sartinál és sithonián 1,81-1,83.
Ahogy tapasztaltam, az időjárás előrejelzésben nem mindig lehet megbízni. Nekem számtalanszor volt, hogy az előrejelzésben esőt, lehülést, felhőket jósoltak, aztán amikor odaértünk majdnem elolvadtunk, amit mellékesen nem bántam, mert ha nyaralok, akkor legyen meleg
Olyan is volt, hogy Sartin vihar volt, hatalmas széllel, nagy hullámokkal, Vourvouro-nál borzalmas vihar esővel és néhány km-re Sikhiában, Toroniban és Neos Marmarasban semmit nem éreztünk ebből. Végig felhőtlen, napos volt az idő. Általában a nyári esőkre az a jellemző, hogy csak jönnekk, esnek aztán el is tűnnek és mintha semmi nem lett volna. Nem tudom ősszel, hogy megy ez, de csak nem lesz ebből gond és mindenki aki most megy nagyon jól fogja érezni magát. Igaz, hogy már ősz van, de itt is előfordult már, hogy még októberben is pólóban járkáltunk, tehát ott nagyobb az esély, hogy jó idő legyen. Mindenesetre akik most utaznak azoknak nagyon jó időt és nagyon szép, emlékezetes nyaralást kívánok!