Egy margitszigetnyi jelentéktelen, kopár sziklatömb, ahol az egyetlen látnivaló a szép kék balang, melyben fürdeni is lehet.
A szigetnek kb. 40 fõnyi állandó lakossága van, akik kizárólag halászatból élnek. Pátmoszról és Lipszirõl napi egy hajó közlekedik a mini szigetre. Fõleg vándorkedvûek és sziklamászók látogatnak ide.
Szia Verka!
Csak nem Dodekán-körút lesz jövőre?Ezek a szinek...hmmm...most megyünk Kosra,remélem,a hajókázások közben én is látok hasonló szinű tengert,mint itt,pl.Pserimos?
Még nem tudom, mit hoz a jövő, de ha Görögország lesz (még talán ez is kérdés... ), akkor nagy esélye van egy ilyen körútnak! Ez a sziget azért tetszett meg, mert ez a gyönyörű lagúna van a déli részénél. Egy csomó kirándulóhajó is jár ide, és élőben valami fantasztikus lehet ezt a vizet látni.
Nagyon kíváncsi leszek majd a Te képeidre is, úgyhogy majd hozz nekünk sok szép fotót, ha mentek hajókirándulásra! A Kos-környéki szigetek mind olyan közel fekszenek egymáshoz, hogy jól össze lehet őket láncba szervezni, és végigutazni rajtuk... csak lenne rá elég ideje az embernek...
Szia Verka!
HA minden összejön,feltétlen fotózok sokat,alig várom már...még tervezni nem terveztem napra lebontva mikor,hova megyünk,majd meglátjuk,jön az magától!