Sarti
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 668 669 670 ... 1105 1106 1107   >
Üzenet
  Kata70 | #176519 Üzenet | 2011-10-14 14:04:35 |
Sziasztok!
Maximálisan egyetértek titi68-vel! Sokkal hasznosabb lenne, ha nem csak dícsérnénk egy helyet, hanem sokkal több konkrétum, és a tényeket tartalmazó bejegyzés lenne! Mi szerettünk volna például sokkal többet kirándulni, esetleg "romokat" is nézni. El lehet mondani nyugodtan, hogy az utószezon már nagyon "halott", a félsziget belsejében nincsenek falvak, látnivalók. Aki strandolni akar, és szép partokat látni annak kiváló választás. Ha ezt megtudom a többszáz oldalas fórumból, lehet hogy mást választottunk volna. Nem így volt, Sartira mentünk nyaralni, nem bántuk meg, mert gyönyörű helyeken jártunk, de nem pont így képzeltük el a nyaralást. Legközelebb valószínűleg más helyet választunk. Egyszer talán visszatérünk lakókocsival és kutyákkal. Ezzel nem bántunk meg senkit, csak a fórumra kerül egy más vélemény is, más szemszögből, ami alapján alaposabban tud dönteni, aki leendő nyaralási célpontot választ.
  Gudli | #176524 Üzenet | 2011-10-14 18:55:49 |
Kata70!
Nem szeretnélek megbántani, de nem gondolnám, hogy az itt forumuzókat kellene felelőssé tenni azért, hogy Sartit választottad uticélul és nem azt kaptad, amire számitottál. Tény, hogy az itt jelenlévők zöme Sarti-imádó és a csodás élményeiket osztják meg másokkal. De ettől függetlenül, igen is elhangzanak negativ vélemények is, csak figyelmesen végig kell olvasni. Arról már nem is beszélve, hogy más forrásokból is utána lehet nézni egy adott helynek és a hely kinálta lehetőségnek. Sőt úgy vélem, hogy az uticél kiválasztása előtt több lehetőséget is meg kell nézni és a magam számára legkedvezőbbet, igényeimnek legmegfelelőbbet kell kiválasztani. Az, hogy az utószezon nagyon "halott", ez bizony mindenütt igy van, akár hová is megy az ember. Tény, hogy nem lehet összehasonlitani a főszezonnal. Azt is sokan, számtalanszor leirták, hogy bizony nem indul el minden fakultativ program, mert létszámfüggő. Látnivaló meg mendenütt van, csak nyitott szemmel kell járni.
  -törölt nick 16363 | #176527 Üzenet | 2011-10-14 22:02:11 |
icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif ..... Sarti és környéke számomra csak pozitív élményeket adott 5 nyaralás alkalmával.......
.............kérdés:-mik azok a negatívumok?
Sarti rajongó vagyok:ld. Imádjuk Sartit csoport facebok azon túl, hogy máshol is voltam, leszek, s más helyek is tetszenek. Görögben, más országban .
IMÁDOM SARTIT!!!!! icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif
  -törölt nick 16363 | #176528 Üzenet | 2011-10-14 22:08:00 |
Sarti fotóim válogatás.

https://picasaweb.google.com/1.....820092010#
  -törölt nick 9358 | #176540 Üzenet | 2011-10-15 21:16:36 |
titi68 -nak teljesen igaza van....
  Ginaaa79 | #176542 Üzenet | 2011-10-16 08:56:18 |
Sacies, jó volt nézegetni a képeket:).
  -törölt nick 16363 | #176560 Üzenet | 2011-10-17 09:48:01 | Válasz a #176542. hsz-ra Előzmény #176542
ginaaa79

Köszi ......Nekem is nagyon hiányzik....ezért fotokat nézegetünk .....
s reményeket táplálunk a jövő évre. icon_biggrin.gif
  Miskolciutas | #176563 Üzenet | 2011-10-17 15:19:41 |
Kedves Kata70!

Nekem nagyon szimpatikus a hozzászólásod,kicsit eszembe jutott a sok évvel ezelőtti önmagam,mikor erre az oldalra tévedtem,és elkezdtem gyűjteni az infókat az utazáshoz...talán abban hibáztál,hogy nem vetted észre/figyelembe/,hogy itt ez a fórum mindenkinek kicsit rajongói oldal is,mert mindenki Görögország rajongó...én akkor ugy csináltam,hogy az olvasgatásaim alatt kiválasztottam néhány olyan embert,akivel hasonlóak voltak az igényeim-elvárásaim-gondolataim-elképzeléseim és őket megkerestem privát üzenetben és feltettem azokat a kérdéseket,amik segitettek abban,hogy ne csalódjak,mikor megérkezem valahová...
mert sokan sokfélék vagyunk,és ugyanarról a helyről,dologról sokféle vélemény lehet igaz...a továbbiakra nézve még az is könnyithet a választáson,hogy a you tube-n már vannak fenn videok is egy-egy városkáról,faluról,ahol a saját szemeddel is láthatsz dolgokat,mielőtt választasz.Lényeg,hogy ne menjen el a kedved az utazástól...
  Siki | #176580 Üzenet | 2011-10-18 06:40:47 |
Sziasztok!!

Rég nem írtam a fórumban.
Csak olvasom egyes emberek miket írnak....
És most úgy gondoltam kicsit kifejtem
én is a véleményem.
Sartit még most is kis üdülőfalunként hirdetik.
ezzel semmi baj mert mindenki tudja
hogy ha kicsit is utána olvas hogy mi minden megtalálható
manapság már ott. Képek stb....
csak nem értem emberek mit várnak ha odamennek????
persze hogy nincsenek ókori romok...
/ ez nem Athén és környéke/
persze hogy nem luxusszállodába megy ennyi pénzért valaki...
/ erre ott vannak a magyar büdös és koszos húgy szagú szállodák jó drágán/
egy találkozásból megítélnek embereket sartin...
/mert mindegyikőtöknek minden napja tökéletetes és soha nem keltek ballábbal/...
azt hiszem embertársaim egyik felével értékrendi bajok vannak.
azt hiszik utaznak a kis pénzükért 1200 kilométert és Balira mennek vagy nem is tudom hová..
ha valakit maga a hely szépsége
illetve az hogy a pénzedért azt csinálsz szabadon amit akarsz ott és akkor amikor szeretnéd,
senki nem bánt nem veszekszik veled sőőőt..
ha ez nem elég akkor ti nem is ebben az országban éltek
vagy valahol elzárva a külvilágtól.
bocsánatot kérek mindenkitől akit megbántok a hozzászólásommal.
nem állt szándékomban
ez csak megint egy vélemény...
úgy hogy negatív komment sem érdekel
hajrá sarti a kispénzű magyarok nyugodt kis pihenő "szigetete".
sziasztok
  Ginaaa79 | #176582 Üzenet | 2011-10-18 08:45:08 |
Siki, azért sajna vanak kisebb pénzűek, akik se Sartit, se külföldet, de talán még a Balatont se engedhetik meg maguknak:(.
Amúgy, ha lenne lehetőségem pl. Balira menni (asszem az X faktor győztese kap egy utat Balira), én abból a pénzből inkább több időt töltenék Görögországban, akár többször.

Az biztos mi előbb vagy utóbb, de Sartira visszamegyünk.
  -törölt nick 16363 | #176585 Üzenet | 2011-10-18 11:02:31 |
siki...like icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif
  Siki | #176589 Üzenet | 2011-10-18 14:02:29 |
Sacies...like:D.....

Sarti like.....
  Kobobe | #176590 Üzenet | 2011-10-18 14:35:18 |
Sziasztok

Hát nem vagyok egy Homérosz icon_smile.gif de azthiszem aki olvasta a beszámolómat az kiérezheti belőle azt a pici negatívumot is amit annyira hiányolnak egyesek. Mindezek ellenére, már most azon agyalok, hogy jutok el 2012-ben is Sartira .....
  -törölt nick 9358 | #176609 Üzenet | 2011-10-18 23:32:30 |
Sarti tengerpartja fürdés szempontjából jó választás (gyerekekkel is).De azon kivül szerintem semmi több.Ha valakit csak egy kicsit is érdekel,Görögország(emberek,történelem,szokások stb) akkor nem jó választás.Aki meg csak a tengerpartért megy le 1200km hát.......... Szerencsére idehaza is azt csinálom amit akarok amikor akarok,a normális keretek között.Kint se szeretik ha ökör módjára viselkedik az ember,maximum muszájból eltolerálják mert a turistákból élnek.
  Siki | #176610 Üzenet | 2011-10-19 06:59:29 |
sziasztok

ahogy látom rendesen félreért mindenki...
leszögezem nekem is voltan a pár év sartis nyaralásaimba negativumok
de ha balira mennél mert megtehetnéd ott is érhetne csalódás...
Norbert!
Kint se szeretik ha ökör módjára viselkedik az ember,maximum muszájból eltolerálják mert a turistákból élnek.
szerinted én családdommal ezek szerint ökör módjára viselkedem....
hát köszi.
tudod itthon nem bérelhetsz motort 10 euróért
és nem igen ülhetsz rá 2 en sem
egy példa a szabad és gondtalan pihenéshez kiránduláshoz..
ezért irtam azt csinálhatsz amt szeretnél..
ha szereted..
ez a bajunk nekünk magyaroknak hogy mindig a másikat támadjuk vádoljuk...
nem igen mehetsz be minden nap étterembe sem mondjuk a balatonon
legalább is ezt sokunk nem teheti meg...
na mindegy nem húzom fel magam senkin és még
rajtad sem norbert.
megint egy példa hogy nem ismerjük egymást de már vélemény és negativum van..

kár volt irnom mert én ugy is csak ökör módjára viselkedek görögországba:(
sziasztok
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 668 669 670 ... 1105 1106 1107   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu