A kiforgató véleményeken nem érdemes felhúzni magad....én sem teszem ezért is próbáltam terelni erről a témáról a szót és felvetni a jövőévi terveket... aki szereti Sartit és megtetszett neki az úgyis megy és tervez , aztán pénztárcafüggően kiderül jövőre mi jön össze belőle...aki pedig így áll hozzá az meg menjen ahová....... szeretne .
És akkor térjünk vissza a témához lassan..........S A R T I !
Inkább olvasom a fórumot(ezúton köszönöm a sok infót),nem szokásom hozzászólni,de most kivételesen... Negatívumok Sartin :A parton néha sok a szemét (mi tehetünk róla,nem az öreg görög nénik dobálják el!!!),nincsenek "romok" és a félsziget belsejében sincs sok "lenyűgöző"látnivaló,főszezonban a narancspart iszonyatosan zsúfolt,és nehéz üres öblöket találni,a főutca este zsúfolt,tömegiszonyosoknak nem való,és néha kifoghatsz bunkó lakótársakat,akik hajnalig üvöltöznek,mert jól érzik magukat(de ezek nem az öreg görög bácsik,hanem szintén mi vagyunk!!!!)és valagukon behordják a vizes homokot,mert nem tudnak olvasni...Van ahol rossz a kaja,és az utcán leszólítanak,hogy "hozzám jöjjön be kajálni",és lehet,hogy az általad elképzelt "görög érzést "nem kapod meg(esetleg átvernek egy hajóúttal kapcsolatban..)..lehet sok negatívumot találni,ez olyan,mint az anyós,mindig találsz rajta kivetni valót,ha akarsz..De ha pl.két gyerekkel akarsz nyugodt helyen pihenni,akkor ideális..Ha egy gyönyörű napfelkeltét akarsz látni,akkor helyben vagy..Ha kettesben a pároddal egy érdekes helyen akarsz andalogni(pl.a halott város),akkor jó helyen jársz..És ha csak erre van pénzed,akkor élvezd a hely szépségét,természetesen ha negatívumot tapasztalsz írd le,és legközelebb kihagyhatod ezt a helyet,van másik..Összegezve:Sarti szép,vannak előnyei,vannak hátrányai,lehetünk elfogultak,és lehetünk kritikusak is...Végezetül:nekem tetszik.......
-törölt nick 16363 | #176617 | 2011-10-19 11:27:44 | Válasz a #176615. hsz-ra
Sarti utószezonban is nagyon szép.
3 alkalommal voltunk Sartin utószezonban 2007, 2008, 2009 szeptember 23-okt.1 . Ez az időszak a szezon utólsó hete, de minden nyitva volt, és fakultatív progik is voltak. Az üzletekben az utolsó napokban kedvezményeket adtak.
Tömeg már nincs, de voltak azért -nem kevesen!-van élet . Meleg volt a levegő is, a víz is. Ilyenkor már nem kell délben behúzódni a napról, a napsütés elviselhető egész nap. Volt, hogy eső esett, de mi fürödtünk akkor is a tengerben. Előfordulhatnak nagy hullámok,....igaz ez az előszezonban junius elején is megesett. 2004, 2010.-ben
Az a szőlő, sárgadinnye, paradicsom stb.. szeptemberben amit a helyiektől vettünk a legjobb.
Reményeim szerint nekünk lesz Sartizás a jövőben is.
Köszi Sacies! És még erre az évre egy utolsó hozzászólást(de ti ne kövessétek a példámat,mert akkor mit olvasok?!) Találtam egy nagyon jó kis beszámolót,igaz,nem Sartiról,hanem Tilos-ról,de a benne leírtak akár Sartira is vonatkozhatnának(de még akár a Balatonra is),nekem tetszik(ezért jó ez a hellasz.hu,mert sok mindent megtalálsz benne),nem szépít és nem sötétít,a tényeket írja le,egy kis szubjektív véleménnyel,ami természetes...Na,kalimera mkinek!
Kedves kobebe,ufó,siki és Sacies...LIKE!!!!!!!!!!!!
Mi van itt??????????Ha a N.Poris vagy Paráliás vagy bármely oldalon olvasgatok,ott nincsenek ilyen lehúzós-negatív emberek és nem illeti senki negatív hozzászólással azt a helyet,ahová írogat és ahol nyaralt ide miért jönnek negatív kritikákkal????????????????????????
Ufó te is írtál neg.dolgokat (szerintem tisztában is vagyunk ezzel mindnyájan)de olyan szépen zártad a mondanivalódat,hogy neked mégis csak tetszik Nem kell persze,hogy mindenkinek csak pozitív gondolat jusson eszébe Sartiról és odáig+vissza legyen tőle...DE!!!!!lehet azt úgy is,hogy megjegyzi "nekem nem jött be"és ENNYI!!!!Itt már tényleg arról szól a dolog,hogy "na piszkáljuk már a másikat,mert mi az,hogy ő jól érezte magát Sartin én meg nem" NE MÁÁÁÁÁR!!!!!!
SARTI ÍGY VAGY ÚGY,DE NEKEM IS EGY CSODÁLATOS HELY!!!!!!!!
nekem is volt negatív kritikám idén is
meg is írtam ..
shiton travel és anesti szállás soha többet
de erről nem sarti és az ott élő emberek tehetnek
hanem én mert én választottam.
és ezzel semmi baj nincs szerintem
ebből tanulunk minden
de ettől még sarti ugyan olyan csodálatos mint eddig!!!!
és nem fikáztam a helyet és senki mást itt...
Szia!!!!!
Teljesen egyetértek és én is ezeket a gondolatokat(meg persze Sartit) támogatom,remélem nem értettél félre...mert már kicsit mérgesnek tűnsz
De tudod mit?????Magasról...mi szeretjük és dicsőítjük...a többivel meg ne is foglalkozzunk!Kár ezzel elrontani a kedvünket,nem is kellett volna figyelembe sem venni...ezentúl tegyünk így
1 ideje olvasom ezt az adok-kapok-ot Sartival kapcsolatban eddig nem akartam hozzászólni.DE mégis...Ufó hozzászólásával tejesen egyetértek.
Szerintem minden helybe bele lehet kötni valamiért.Tökéletes hely nincs.Nekem is ott van Paralia ami nem tetszett bár nagyon jól éreztük magunkat de nem megyek oda fujjólni hogy te miért isteníted.Nem.Elfogadom,hogy nekik ez tetszik.Ahogy mondják ,kinek a pap kinek a papné.
Igen koszos a part, és akkor??Nekem sem tetszik de ha lemegyünk a partra és le akarunk feküdni és szemét van összeszedjük.Nem haltunk bele.Kutyaszar van?3 egymást követő évben voltunk Sartin de egyszer ha láttunk akkor se ott ahol emberek napoznak.
Én ha elmegyek valahova akkor úgy megyek,hogy én jól érzem magam.Nem a negatívumokat keresem mert ezzel tönkreteszem a nyaralásom.Ha valakinek nem tetszik Sarti görög hangulata menjen a Balatonra.Már ott se magyar hangulat van...Bár ezer éve nem voltam mert nem szeretem de gondolom azóta nem változott.
És például én nem unatkozom Sartin.Eddig mindig strandolásra alkalmas időnk volt de mi mindig mentünk.Engem halálra untat az egy helyben ülés.És én élvezem,hogy este bemegyünk a faluba sétálni,embereket nézegetni pedig már szinte mindent tudunk hol van.Én is tudok felsorolni nem kevés negatívumot ahogy már írtam is párat régebben.De ez mind hozzá tartozik a nyaraláshoz.
Nekünk most pár évig Sarti kimarad,mást is megnézünk és babát is szeretnénk nem sokára.De ha meglesz az első tengerparti nyaralása Sartin lesz!
A lányom idén nyáron volt másfél éves.
Mi is sartira mentünk vele először
Mert szerelem első látásra!!!
Picimancs és ginaaa79 sok sikert nektek!!
Drukkolok nektek nagyon.......