Jimmy | #81026 | 2008-09-15 14:58:36 | Válasz a #80982. hsz-ra
Szia Niki!
Ne haragudj, de te melyik Anettrõl beszélsz? Melyik irodával voltál?
Én egy Anettet ismerek, de arra a te leirásod abszólut nem illik rá, sõt pont az ellenkezõje.
Semmi különös nem történt jelzem velünk szemben Anett részérõl, de flegma, lekezelõ, az idõsebbek felé sem mutat némi tiszteletet, amikor véletlenül az a "szemét" turista kérdezni mer valamit.
Elhiszem, hogy fáradt, elhiszem, hogy vannak idióták, akik hajnal 2-kor hívják fel lényegtelen dolgokkal...de ez a munkája. Ezt vállalta. Emberekkel foglalkozik.
Ha nem tetszik el lehet menni utcát seperni, vagy növényt ültetni... szóval érted. A buszos idegenvezetésen meg elég ciki volt, hogy felolvassa az egészet. A barátnõm is idegenvezetõnek tanult (most egyetemista) és azt mesélte, hogy a tanárjuk soha nem engedte, hogy olvassanak. Ez alap volt náluk.
De mi nem hozzá mentünk nyaralni, hanem Görögországba, õ csak egy plusz segítség lett volna, de találtunk mást. Aki kedves, odafigyelõ idegenvezetõt akar menjen Sofihoz a Jimakos Toushoz (magyar). De sokan dicsérték az Anett Tours-t is.
Jövõ héten utazunk Nei Poriba és a Giorgios apartmanházban lesz a szállásunk. Errõl a házról tud valaki valami tapasztalattal szolgálni? Mennyire van ténylegesen a tengerparttól?
Nei Poriban még nem voltunk, eddig Sarti volt nálunk a favorit, de én már kezdem kicsit unni, így most váltunk, ezért érdekelne, melyik éttermekbe érdemes menni, ahol jó a kaja és azért az áruk is barátságos. Valaki bérelt már robogót? Kb. mennyi egy napra?
A válaszokat köszi elõre is. Üdv!
Ha lesz egy kis idõd, akkor lapozz vissza az idei nyár elejére. Ha onnan olvasol a mai napig, akkor minden kérdésedre több választ is kapsz
Hát ez igazán szomorú elõrejelzés, ezekszerint inkább melegruha kell és nem fürdõruha. Mit lehet csinálni esõben, és 20-22 C°-ban.?? Pedig annyira várom már!!!
Szia!
Mielõtt elutaztunk, minden nap néztem az idõjárás jelentést azon az oldalon is...naponta változott.
Ehhez képest a helyszínen sokkal jobb idõ fogadott.
Tavaly szeptember második felén 1 nap volt borús, a többi napos 30-32 fokkal
Hát ez igazán szomorú elõrejelzés, ezekszerint inkább melegruha kell és nem fürdõruha. Mit lehet csinálni esõben, és 20-22 C°-ban.?? Pedig annyira várom már!!!
Jövõ héten utazunk Nei Poriba és a Giorgios apartmanházban lesz a szállásunk. Errõl a házról tud valaki valami tapasztalattal szolgálni? Mennyire van ténylegesen a tengerparttól?
Nei Poriban még nem voltunk, eddig Sarti volt nálunk a favorit, de én már kezdem kicsit unni, így most váltunk, ezért érdekelne, melyik éttermekbe érdemes menni, ahol jó a kaja és azért az áruk is barátságos. Valaki bérelt már robogót? Kb. mennyi egy napra?