Hát ezek tényleg jó árak!Csak az a baj,hogy én nem tudok lelépni a melóból 2 hétre!
Nekem jó az egy hetes nyaralás is!!De gondolom van olyan is csak nem az Aelosnak!!?
Az Apollon Travel nem utaztat Korfura. Ott viszont van Lefkada oda is szokott lenni lastminut.
Lefkadán még nem jártam de az is nagyon szép sziget.
Apollonnal Toroniban nyaraltun tényleg korrekt iroda.
Nem feltétlen kell Korfura mennem!Az uticélunk között szerepel előbb-utóbb Lefkada is,mint már írtam a barátnőm volt ott és nagyon tetszett neki!A képek alapján gyönyörűséges!!
Én mindenhol jól érzem magam csak Görögország legyen!!
Na majd kiagyalom mi legyen és mikor és hogyan!!Csak nem akarok lecsúszni semmiről sem!!
Szeretem minél hamarabb lefoglalni,mert ez doppingol egész nyárig!!!
Mi is last minute uttal szoktunk menni és tényleg jó áron. Legolcsóbban tavaly, június második hetében utaztunk az Apollonnal Olympic Beach-re 9.900,- Ft-ért. De általában 19.900,- Ft-ért tudtunk legtöbbet utazni. Az idén júniusban még 20.000-ért voltunk Nei Poriban. Aztán azt tapasztaltam, hogy augusztus végére, szeptember elejére igen csak elfogytak a last minute utak. A maradék is kicsitt drágább volt, mint eddig. Őszintén megvallva, azért elég rizikós last minute útra várni. Az ember idegeit kicsit felörli, de anyagilag minden képpen megéri. Eddig nekünk mindig bejött!
A last mindute utak tényleg azoknak való, akinek teljesen mindegy, hogy mikor és hová utazik, csak olcsó legyen! Ha konkrét uticél van, nem biztos, hogy célra vezető kivárni, mert lehet, hogy lemarad. Tényleg mérlegelni kell a lehetőségeket, főleg ha időkorláthoz kötött az ember. Akinek van egy évben 25 nap szabadsága és olyan a munkahelye, nem biztos, hogy meg tudja ezt oldani.
Az idén, augusztus utolsó hetében, úgy voltunk Pargán, hogy csütörtökön befizettem és hétfőn indultunk.
Azért érdemes több uticélt kinézni mert egy biztos összejön.
Sokáig én is már januárban befizettem de most az utolsó három évben a kinézett uticélok közül mindíg összejött a lastminut.
Így esetleg még egy nyaralás belefér.
Ercsike69, egyetértek veled. Mi is igy voltunk az idén kétszer. Júniusban Nei Poriban, augusztusban pedig Pargán. Csak tényleg nagyon stresszes dolog. Naponta, szinte folyamatosan figyelni az irodák ajánlatait és azonnal rácsapni. Az idén tényleg nagyon elfogytak szeptemberre a last minute ajánlatok. Szerintem június elején még nagyobb az esély. Te hogy látod?
Szerencsére nekem nagyon korrekt főnökeim vannak és azt hiszem belefér,ha eltünök 10 napra olyan hirtelen.
Már most szóltam nekik,hogy számítsanak rá,hogy megyek nyaralni!
Szóval ez a probléma nem áll fenn!
Az,hogy hova lesz lastminute az más kérdés,mert olyan helyre ahol már jártam nem akarok menni.
De biztosan lesz több olyan lehetőség ami benne van az elképzeléseimben!
Ami most számításba jöhetne az Parga,Korfu,Lefkada és Olimpic beach.