Sziasztok kedves Sarti rajongók!
2008 után idén újra Sarti a cél, jelenleg a tervezés-álmodozás fázisában vagyunk. Valószínűleg előszezon lesz a nyaralásból (főszezon zsebre kicsit necces). Még nem dőlt el, hogy autó vagy busz. Csak érdeklődnék, van-e köztetek valaki, aki május közepén vagy június közepén autós utat tervez, konvojban jobb lenne.
Sziasztok!
Egy gyors infóra lenne szükségem. Holnap foglalnánk az Apollonnál a Kipriotis apartmanba szállást. Azt szeretném tudni, hogy a közelében lévő strand (ha jól olvastam akkor szilás) mennyire hirtelen mélyül? Előre is köszönöm a választ.
Szia Gyfland.
A part széle egy magas szikla. Kb: 50 méter aprókavicsos part, ami olyan finom mint a tarhonya. Mellette a vizből kb 1 méterre kinyúló sziklás rész,pár méter széles, a tengerbe úgy 15 méterre benyúlik. Utána ugyanolyan aprókavics, ami kb száz méter után átmegy finom homokba. A viz pár lépés után nyakig ér.
Sziasztok!
Abszolult kezdő vagyok a fórumon, bár évek óta nézegetem, sok tapasztalatot szereztem. Az idei lesz a 9. Görög nyaralásunk, Hellasz imádók vagyunk. Harmadszor megyünk Sartira és segítséget kérek tisztelettel. Végig olvastam a fórumot és láttam, hogy tavaly sokan nyaraltak a Sarti Beach Bungalókban. Itt foglalnánk szállást még a napokban, de senki nem tud felvilágosítani arról, hogy honnan történik a bungalók számozása (1-14.-ig). Mi a tengerhez legközelebb esőt foglalnánk le. Nos, ez a kérésem, kérdésem és előre köszönök bárminemű hasznos infót. Üdv.
AZ Anesti apartmanról tud valaki, valami infót?
Pontosan hol van? Melyik apartman, Csak sejtésem van hol lehet...a Sarti Beach-től lefelé az üzlet közelében?
Üdv!
Mi az ősszel ott voltunk, pár szóval írok a beszámolómban is róla. "Hoztunk szalonnát..." A tengerparttól csak egy kövesút választja el, azzal párhuzamosan épült. A szobák egy része a tengerre néz, azokban nem voltunk. Az épület oldalában is van néhány szoba vszínű mind kétágyas, azok egy tűzfalra néznek. Felszerelés egyszerű, tipikus görögös. "Kis pénz, kis foci." Az albumomban van kép róla, a tenger felől fotózva. Előre is jó utat kívánok, Gábor
Az emeleti és tengerre néző szobák jók, de mi a földszinten, leghátul voltunk. Dohos, koszos volt, reklamáltunk is miatta az utazási irodában. Egyszer kibirtuk, csak aludni jártunk be....
Voltam az Anestiban tavaly.
az első emeleten a nagy erkélyes apartmanban.
hát nem akarom kedved venni
de ha lehet akkor ne!!!
a kilátás gyönyörű.
de minden más katasztrófa
a fürdő gyalázatos bogaras
a csapból hol homokos barna víz folyik
hol sós víz
hol meg semmi....
szúnyog minden mennyiségben
és éjjel 40 fok meleg .
ha jól tudom sarti beach ban voltál tavaly
még akkor elötte beszéltünk
fényévekkel jobb!!!
de idáig sartin minden szállás sokkal jobb volt
bocs hogy fikázom de nagy csalódás volt!!!!
tudom hogy sokkal olcsóbb de nagyon tré az Anesti.
szia
üdv Siki