nem tudom volt e valakinek ma délután 2 kor tévét nézni, de az M2 piériát mutatta be, volt benne katerini makrigalos paralia leptokaria dion platamonas,nei pori partjait csak láthattuk de nem meséltek rola, bemutatták a muszaka készitését, mindez nyáron tele a tenger lubickolokkal
Én délután kettőkor "húztam a lóbőrt" este 18.00-tól reggel 06.00.-meló keményen, de valahogy majd bepótolom.
Sziasztok!
Mi 5 fősbe megyünk ruefa-val apollon travellen keresztül juli 23-aug 8-ig a kalliopeba.314 eFt volt a 2 hét mindennel összesen 5 főre. Kaját gondoltam kint megoldjuk ahogy néztem a régebb óta oda járók képeit akár menük is vannak az éttermekben.Remélem a busz sem lesz olyan hosszú így hétfői indulással,bár lányom előtte teszteli mert mennek fellépni mazsorettel a kagylófesztiválvra (makrigialoszra) így ő duplán nyaral:).Addig is olvasgatom és nézegetem a képeket mert rendszeres horvátba utazóként kicsit fura lesz újra (18 év után még ikarussal) görögbe menni .
Most kezdtem olvasgatni a hozzászólásokat a kérdésedre,és gondoltam én is megosztom veled a gondolataimat a Kalliope apartmannal kapcsolatban.
Nos én sajnos jót nem tudok róla írni,mert az egész nyaralást megkeserítette ez az apartman. Először is nem volt szúnyogháló az ajtón de még csak egy függöny sem ami a hatalmas szúnyogoktól megvédett volna minket. Ha az üvegajtót becsuktuk akkor meg iszonyú meleg volt bent,alig lehetett megmaradni. Másodszor pedig a teraszon több csótánnyal is találkoztunk,mikor ebéd közben ott mászkáltak az asztal alatt a lábunk között. Na persze ez mind tavaly történt,azóta már lehet hogy változtattak a dolgon. Ugyanis tavaly a főnököm is a Kalliopeban nyaralt a családjával és részben ők is tapasztalták ezt a problémát,viszont ők be is nyújtottak egy panaszlevelet az utazási irodának,ami hatására bízom benne hogy javulni fog a helyzet az említett apartmanban.Én tavaly jártam először Nei Poriban és igen igen vacillálok rajta hogy vissza menjek e,mert maga a falu és a tengerpart felejthetetlen volt.De nem tudom hogy a többi apartman milyen állapotban lehet.Persze kívülről mind nagyon szép,és mutatós,de az ilyen problémák igen nagy visszatartó erővel hatnak amikor az ember a nyaralását tervezi.
Szeretném elmondani ezzel kapcsolatban az én tapasztalatom, bár már alább megírtam!
Mi is tavaly voltunk ugyanitt, de semmi ilyet nem tapasztaltunk!
Szúnyoghálónk nekünk sem volt, de mi vittünk 4 db elektromosat, így nem volt bajunk.
Bogarakat mi nem láttunk, pedig a gyerekek( hozzáteszem 3 gyerek!) fő programja volt a kertben való bogarászás. Illetve lett volna, mert sehol nem találtak, sem kint, sem bent
Sőt, mikor mi voltunk, Júni vége felé, még turnus alatt is takarították, felmosták az egész házat!
Én sajna lecsúsztam idén az én hibámból erről az apartmanról, ugyhogy idén Sarti a cél, de jövőre 100% hogy ugyanide jövünk. Nekem pozitív.
még jo hogy kalliope , tavaly elött mi is ott töltöttünk 2 hetet
az ajton volt ki-be huzhato szunyoghálo, csotány nem volt, volt zaj a szembenlévö étteremtöl de az ugye már bezárt, volt kicsi hütö de kettönknek elég volt, állandoan volt melegviz a zuhanyzoban és müködött a fözölap is a kávénkhoz,másra ugy sem kellett, a gyrost elkészitették Athosék nekünk
voltak magyar fiatalok a legfelsö emeleten akik végre kiszabadultak az otthoni ellenörzésböl és tudtak hajnali 3-4 ig zajongani, de csak 2 éjszakát, utána ök is elfáradtak, szoval ezért sem az apartman a bünös,
mivel két turnust töltöttünk, féluton kaptunk tiszta ágynemüt is,még abban sem kellett 2 hetet fetrengeni
Örülök neki hogy akkor csak mi jártunk így pórul.Mi is a legfelső emeleten voltunk,ott találkoztunk a problémákkal.Bízom benne hogy idén más lesz,jobb lesz.Mert nagyon megszerettem Nei Porit,és nyáron újra szeretnék oda menni.Még az is lehet hogy sátorban fogom tölteni az az egy hetet.Bízom benne azért senkit nem bántottam meg,a negatív élményem leírásával,a Kaliope apartmannal kapcsolatosan.