Jah az elhelyezkedése sarti beach bejáratával ha szemben állsz
akkor balra esik
ugy tudod meg hogy melyik az hogy pont az elötte lévő apartman aljában van egy bolt
a sarti beach tól asszem a 4 dik v 5 . épület pont a parton...
jó választást
üdv: Siki
Június elején milyen időre számíthatok Sartin ? Annyi élményt és infót olvastam az oldalon, főszezonról és szeptemberről, de valahogy a június kimaradt Nagyon előszezon még a június eleje ? Előfordulhat, hogy nem lesz minden nyitva? Nem lesznek azok a kirándulás lehetőségek, mint főszezonban ?
Előre is köszönöm, ha valaki tudna erről infót írni.
Június elején 2-szer is voltunk nyaralni, nagyon jó idő volt. Olyan, amikor már klasszul lehet napozni, fürödni, de nem sülsz meg....Minden nyitva volt és számunkra a tömeg is elég nagy...de ez egyéni....
Úgy hozta a sorsunk (családilag), hogy az idén sikerül eljutni Sarti-ra. Érdeklődni szeretnék, hogy volt-e már valaki a Panorama apartmanban? Milyen, mire készüljünk, milyen állapotok uralkodnak, stb...? Képeket láttam már róla sokat, de azok inkább csak demonstratív fotók voltak.
Köszönöm saturn az infót Remélem mi is ezt tapasztaljuk majd!
Még egy kérdésem lenne, hogy valaki tud-e valami infót a Dina (régebbi nevén Babinis) apartmanról. A katalógus alapján nagyon tetszetős, gyönyörű kerttel és medencével, de érdekelne személyes tapasztalat is Az interneten fellelhető infókat (fotók, honlap) már megnéztem.
Köszönöm az infót, sejtettem, hogy az az apartman az a bolt mellett.
Nagyon jó árban volt azért érdekelt, de már nincs hely . Ahogy írtad, lehet, hogy nem is baj. Keresgélünk tovább.
Szia!
Sokan írtak már saját tapasztalatukról a Dinával kapcsolatban a fórumon, többek között én is.
Íme itt az én korábban már leírt véleményem:
"nem laktam még a dinában, de jártam ott ismerőseimnél. szépen parkosított környezetben lévő új ház, de nekem a tengertől kicsit messze van. a legrövidebb út a parthoz a sykia felé vivő főúton átkelve egy tüzép telepen visz át, ami picit kiábrándító. az ismerősök viszont szeretnek ott lakni, évről évre vissza járnak. nekik a tengertől való távolság nem jelent problémát. korábban egy debreceni iroda utaztatott oda, a honlapjukon találsz képeket."
Láttam a házról készült újabb képeket a medencével, nagyon jól néz ki, és mivel jártam már ott, el tudom képzelni, hogy élőben is nagyon jó. Nekem továbbra is csak a központhoz és a parthoz vivő út "hangulata" a problémám vele. Ha viszont lezárják a tüzépet és nem mehetsz keresztül rajta, mint ahogy volt is már rá példa, akkor tényleg elég nagy séta a központ és a part.
De ha beírod lenn a keresőbe, hogy Dina, "előjön" a többiek véleménye is.
Elolvastam a kereső által kidobott hsz-eket, és elég vegyesek a vélemények.
A távolság nem olyan elkeserítő, mint a lehetőség a pókokra és bogarakra amelyek főleg a "szuterén" apartmanokra jellemző. :-/
Szia Gyfland!
Én is ott nyaraltam ennél a partszakasznál 2008-ban.
Szerintem a legszebb partszakasz Sartin. A párom nem tud úszni, de neki sem volt hirtelen mélyülő.
Sziasztok...
tegnap este néztem a Sarti kirándulás oladalon a webkamerát, és hó van Sartiban.. /azóta már lehet elolvadt/, és az úttest (Sassos motor kölcsőnzője előtt) jégbordás, fagyott volt...
Sziasztok!
Idén végre teljesül a több éves vágyam és eljutok Görögországba. Már be is fizettük az előleget az IBUSZ-nál. A Fotini apartmanba megyünk júniusban. Volt már valaki ebbe az apartmanba, vagy tud róla valamit? Kicsit féltem, hogy távol van a tengertől, de az a kis séta talán jól is fog esni. Ha valaki tud egy kis tájékoztatást előre is köszönöm. Maresz
Szia Pévi !
Köszönöm a választ és a fotót is.
Látom Pargára mentek az idén, mi tavaly voltunk ott. Csodálatos hely.
Igen, tudom, hogy tavaly voltál, mert mi is ott voltunk két hétig, és láttam a Parga topic-ban a neved.
Idén nem igazán akartunk külföldi nyaralást, csak egy-két alkalommal valami hétvégi kiruccanást, de rájöttünk, hogy egy utószezoni 1 hetes görög buszos út sem sokkal drágább, ha úgy akarod. Nekünk egyenlőre úgy tűnik Parga az "igaz szerelem" az eddig látott (és megfizethető) görög nyaralóhelyek közül, ezért elgyengültünk, és idén is meglátogatjuk. De most csak egy hétre. Persze ennek is nagyon örülünk, ha összejön.
Szia Maresz!
Írd be a lap alján lévő keresőbe, hogy Fotini apartman, és kidobja a topicban található összes hozzászólást ezzel az apartmannal kapcsolatban.