Sziasztok!Idén Paralia és Sarti a kiszelet úticél és szereték érdeklődni,hogy szeptember közepén nyitva vannak-e még a szórakozó helyek Paralián?Sartin is vannak szórakozóhelyek?Nyitva vannak-e ugyan ekkor?Hova lehet elmenni fakultatívan ezekről a helyekről?
-törölt nick 12762 | #167720 | 2011-06-29 11:57:32 | Válasz a #167712. hsz-ra
hello,
paralián van legalább 5 szórakozóhely (vagyis disco), és mivel szeptember ott még a szezonhoz tartozik, nem hinném hogy zárva lennének. Én aug. utolsó hetében voltam kint legkésőbb, akkor még az Omilos ment.
A legtöbb kinti iroda Athént, a Meteorákat, Skiathost, az Olimpost és a kalózhajós kirándulást kínálja, de autóval oda mégy ahova jólesik, Edessába, Szalonikibe, vagy ahova jólesik.
Autót bérlünk,majd azzal fogunk menni.Athénban voltunk már,Szalonikiben is,Meteoráknál is.A többit kijegyzetelem és utána olvasok.
Szeretem a tengerpartot,de nem úgy,hogy egész nap ott fekszek a napon
A környéket fel kell fedezni mindig,azért fizetjük be elvégre az utat.
Szórakozóhely meg kell éjszakára
Hazaérkeztünk... jó lett volna még egy hét! Szórakozóhelyekről annyit, hogy a Cocus általában tök üres volt, Gold Club az inkább ülünk és piálunk (nem kis pénzért) típusú (pasiknak 10 euró, lányoknak pénteken és hétfőn ingyenes + ITALBÓN), Omilos a legjobb hely szerintem, lányoknak csak szombaton 5 euró a belépő, többi napokon ingyenes és még italjegyet is adnak, pasiknak minden nap 5 euró melyhez egy sör vagy bor vagy ouzo jár. Az igazi disco hangulat az Omilosban van.
Ino apartmant csak kívülről láttam, de eléggé a határban van... újépítésű, de messze van a központ, a széles strandhoz 5 perc séta...
A Panos féle quadtúra kihagyhatatlan!!!!
u.i: szombattól nem indul egy hajókirándulás se a nagy szél miatt... Skiathosról lemaradtunk....
Tegnapelőtt jöttek haza ismerősömék Sartiról, és igen, ott is vannak szórakozóhelyek. Már nem emlékszem pontosan, hogy 2-őt vagy 3-at mondott, de vannak. Viszont most mikor voltak, nem volt nagy tömeg, sőt... 4-en voltak bent a diszkóban, ebből 2 pultos. A Paraliai diszkók viszont elég népszerűek, én ott a Cocust tudom ajánlani, ami közvetlen a tengerparton van.
Remélem tudtam picit segíteni!
Üdv, Kati
Kati, én úgy tudom, hogy Parálián nincs búvárkodási lehetőség, de vannak szerzvezők, akik elvisznek olyan helyre, ahol lehet. Parália hosszú km-eken keresztül homokos part.
Érdemes sétálgatni a központban mert rengeteg helyen vannak kitéve táblák amiken fakultatív programokat hirdetnek.