Paralián a leginkább reklámozott szórakozóhely a Habana,ami Olympic Beach felé található,de eddigi tapasztalataim szerint éjfél egy körül nem szoktak sokan lenni. Akkor van a Cocus ott többen szoktak lenni. Van Katerini irányába a White Haus,nagyon igényes szórakozóhely és a Gold szintén Katerini irányába. A legolcsóbb a Habana és a Cocus a legigényesebb a White Haus és a Gold. Érdemes tájékozódni a neten,van mindegyiknek honlapja úgy tudom. A legnagyobb élet a sétálóutcán és az itt lévő tavernákban,bárokban szokott lenni.
Off: Tud valaki Parália környékén jó műszaki boltot? Hűtőszekrényt szeretnénk venni(mindenképpen kint akarjuk megvenni,nem levinni).
Az idő szuper ámbár ma kissé felhős volt de legalább nem égtünk le .
A tenger még kissé hűvös, de mit is várunk azért sokkal melegebb mint a horvát tenger , ha viszonyítani akarok és természetesen medúzamentes !!!!!
Az árakat már többen leírták, de én azt tapasztaltam, hogy talán az árúsok kicsit olcsóbbak mint tavaly.
Az előző évhez képest akkor is ebben az időben voltunk először, kevesebb a nyaraló. pedig ma vasárnap van.
A Panos-féle quadtúra: 20euró/fő, kell jogsi hozzá, de megoldható, hogy a párod, vagy haverodé a jogsi, Panos azt mondta, ritkán jár a főrendőr (állítólag ő büntet), de akkor min 300 euró. Szóval, ha nincs jogsid, de bevállalod a rizikót akkor simán vezethetsz más jogsival. Két útvonal között lehet választani egy a tengerpart mentén a másik a hegyre visz. Mi a tengerpartira mentünk (bár a hegyre szerettünk volna). Látnivalóban szegény volt, de élmény egy ilyen túra. Elvisz a Panos olyan helyre, ahol lehet kagylókat gyűjteni, mi láttunk pelikánokat, elvitt a sólepárlóhoz, meg vmilyen romos helyre. Kb. délután 4-re értünk vissza.
Bulizóhelyekről annyit: a Gold nem táncolós inkább beülős + drága!!!! Cocusban sok a balhé! Omilos olcsó a DJ nagyon jó!!!! és sokan vannak ott!!!!
A nyaraló valóban kevesebb. A fánk változatlanul 1,5€, a paradicsom 0,6€, paprika 1,3€, 6 tojás 0,6€, beach bárban a frappé 3,5€, de kisebb az adag, sült kukorica 1,5€
Benzin Katerini felé menet 1,6€.
A tenger kicsit hínáros, de nem élvezhetetlen. Jelenleg 30 fok van és erősen perzsel a nap.
Tegnap koktéloztunk az Omilos előtt, 7€ a koktél darabja
Sziasztok!
3 apartmant néztünk ki: Anna-rita, Manos, Menta. Van valakinek bármilyen tapasztalata esetleg? Továbbá a szórakozási lehetőségekről szeretnénk érdeklődni? A disco-k minden nap nyitva vannak, lányoknak kell belépőt fizetni, mennyire vannak tele a helyek? Előre is köszönjük a válaszokat!
-törölt nick 12762 | #168476 | 2011-07-04 18:26:03 | Válasz a #168428. hsz-ra
Nem, olyan 3 deci körüli... de van benne anyag rendesen.
Különben meg: nyaralni jöttem, fröccsözni otthon is tudok