Szia Glyntana!
Nagyon jó képek!A Karavados beach ha jó látom neked is a kedvenced.Jövőre mi újra Kefalóniára megyünk és direkt a közelbe kerestem szállást.Az idén későn találtunk rá erre a partra ,jövőre több időt szeretnék itt eltölteni.Remélem a kinézett szállás is összejön ,bár nagyon nehézkesen megy a dolog ,szerintem kivárják az áremelkedést.Sajnos úgy tudom megszavazták az adóemelést.
Szia! Igen, Tomi képei után kötelező program volt. Sőt, az első teljes napunkat oda terveztem, mert sejtettem hogy mindenkinek tetszeni fog Igazam lett A horgony is ott van!
Szia! Igen, Tomi képei után kötelező program volt. Sőt, az első teljes napunkat oda terveztem, mert sejtettem hogy mindenkinek tetszeni fog Igazam lett A horgony is ott van!
keltor!
Azt azért jó lenne tudni,hogy melyik szezonba szól a 104 e/fő...előszezonban átlagos,de főszezonban(illetékekkel együtt véve)már nagyon jónak mondanám!
Szia Tapodyt!
Ezek a képek hol készültek?Nagyon jók.
A szállásunk már meg van ,ahová szeretnénk menni,csak nehézkesen válaszol a leveleimre.A legutolsóban azt írta ,hogy a foglalást elfogadta ,de még a foglalót nem kéri ,mert korainak tartja.Na most hogy ez taktika ,vagy tényleg csak ez miatt ,majd kiderül.Remélem azért a szállás meglesz.Egyébként a Vivian apartman az ,a bookingon megtalálható.A Lourdasi part végén a másik oldalon van,mármint másik parton .Mi úgy néztük az idén egyedül itt vétettük el az utat.Elég szűk az út arrafelé,de cserébe az apartman lakóin kívűl más nem lesz a közelünkben ,tavernát mégis találunk a környéken .A lefkadai szállást az ideit szeretnénk ,és őket még nem lehet foglalni.
Remélem nem emelkednek durván az árak.