Mi aug. elején megyünk. Ha hazajöttünk mindenről be tudok majd számolni.
Előző években június végén mentünk. Az nagyon jó időpont volt. Most a barátaink akkor nem érnek rá, ezért megyünk később. Biztos zürösebb lesz a határ.
Kezdőként mindenkinek csak köszönni tudom azt a sok információt amit kaptam.
Idén mi is sartit vettük uticélnak ,hajni apartmant foglaltuk. Mint sok mást, ezt is itt olvastuk és megfogadtuk a tanácsokat.
Puszi mindenkinek!
Üdv mindenkinek!
Szeretnék egy-két infót kapni, ha tudtok, megköszönöm a segítséget.
Június 12-én megyünk Sartira a párommal. Ezidőtájt kb. Hány fokos lehet a víz?
A másik kérdésem a híres Sassos aktuális áraival kapcsolatos.. tudtok aktuális infókat motorkölcsönzéssel kapcsolatban?
Sziasztok!
Olyan rég jártam itt, tájékozódnom kell, mi -hol-merre. Biztosan belejövök. Mi ismét május végén megyünk Sartiba, már akkor is nagyon kellemes az idő és a víz is. Ráadásul nincs tömeg sem. Nagyon kellemes. Már nagyon várom..és készülök az Ovelix gyrosra!
Mi mindíg ebben az időszakban szoktunk menni. Eddig mindíg jó időt fogtunk ki a víz is jó már. Azért szeretünk ilyenkor menni mert még nincs az a nagy tömeg.Szép zöld még minden nincs annyi szemét /pl a narancs parton/
A motor bérlés tavaly 100cm3 robogót 10euro/nap 8napra béreltük, 50cm3 8euro/nap. Ez nemigen válozik két évvel ezelőtt is ennyi volt.
Motorral nagyon klassz kirándulásokat lehet megtenni mi már bejártuk igy a félszigetet ezt nem szabad kihagyni.
Nagyon köszönöm előre is .....lassan 1 éve készülünk ,igen sokat olvasgatunk itt is és mindenfelé.Valahogy gyorsabban telik az idő ,évről évre ,vagyis ez a két hét amit nyaralással tölt az ember , az valóban feltölt egész évre.....
Nektek is jó nyaralást és minden mást ami jó !
Sziasztok!
Először megyünk Sartira Június 2-9-ig az Apollon Travel-lel busszal. Szállásunk a Panorama apartmanban lesz. Érdeklődnék, hogy ilyenkor milyen az idő,a víz? Hasznos tanácsok az útra, infok az apartmanról, sartiról, melyik fakultatív programokat ajánlanátok? Köszi! Anna
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy érdemes-e befizetni félpanziós ellátást a Sarti Beach hotelben? Egyáltalán milyen a hotel, valakinek van erről infója?
Köszi előre is
Mi a Sarti Beach-be járunk, vagyis voltunk már 2X. Egyszerűen szuper
Nekünk tökéletes volt. Csendes helyen van, a központ sincs messze, a főépület tengerre néző erkéllyel van, nagyon igényes a környezet. Maga az apartman egyszerű, hasonló mint a többi ebben a kategóriában. Félpanziót nem tudom , hogy érdemes-e egyáltalán igényelni, mert minden közel van, jók az árak és nincs kötöttség. Mi legalábbis nem igényeltünk.
Köszi a gyors választ, mi gyerekkel mennénk júliusban. Remélem jó lesz a szállás. A bungalókról tudsz valami infót? A képek alapján szimpatikusnak tűnnek.
A félpanzión még gondolkodunk, igaz hogy kötöttebb vagy de nincs kedvünk pl. reggel boltba rohangálni kajáért.
Üdv,
A bugalókról nem tudok sokat, csak amennyit kívülről láttam .Szerintem az is nagyon jó, hasonló a fő épületi apartmanokhoz,csak az földszinti és nem látni a tengert, viszont a gyerekek szabadabban mozoghatnak. A bungalók a főépület mellett illetve mögött vannak. Van egy nagyon jó kis medence és drink bár. Csak át kell menni az úton és ott van a sekély, finom homokos tengerpart.
Sziasztok!
Mi tavaly szeptemberben voltunk Sartin az ófaluban a Tula apartmanban az idén is szeretnénk ugyan ide vissza menni de nem találok olyan irodát aki ide szervez utat ha esetleg tudna valaki segíteni nagyon meg köszöném.