Én szeptemberre is kaptam nagyon jó ajánlatokat 20000ft/fő volt Neoi Pori
7éjsza Satri 11éjszaka36000ft/fő .
A másik előnye a lastminutnak ebben a válságos helyzetben ami Görögországra is érvényes biztos nem bukod a pézed ha véletlenül valami sztrájk vagy valami féle lázongás lenne.
Lityi, Parga csodálatos! Az árak itt magasabbak. A szigeteken úgy szintén.
Ercsikének abban igazga van, hogy a gazdasági helyzet miatt biztonságosabb utolsó percben befizetni és indulni.
Hát igen, ezt mindenkinek saját magának kell átgondolni és mérlegelni.
Igen azt tudom,hogy az árak magasabbak,de talán a látvány és az élmény ezt kompenzálja!!
Maradt még mindig a kérdés,hogy hova legyen a célirány!
Próbáltam ma már hívni az irodát,hogy 2-3 helyet kiszámoltatok kíváncsiságból,de nem vették fel a telefont!
Ezért marad holnap a személyes megkeresés!!
Aztán majd döntök mi legyen..fizessek vagy próbáljak egy last minutot!
Parga nekünk is nagyon tetszett!
2007-ben voltunk akkor még nem volt kész az autópálya volt egy kb 400km szerpentin az durva volt de megérte 25 óra alatt értünk ki.
Tavaly Zakinthos 35 óra volt ebből minen határon két órát álltunk az volt a sok.De amikor megérkezel minden fáradalmat azonnal elfelejtesz. Kezdődnek a nagy felfedezések.
Parága oda 22, vissza 18 óra volt az út. 52 alagút és viadukt. Már az oda vezető út is egy csoda volt! Igen Ercsike, a Piso Kryoneri beach-re jártunk. Ez esett legközlebb az apartmanunkhoz és nem kellett emelkedőket mászni, ami fontos volt, mert a férjemnek fájós a térde.
Ide bármikor visszamennék!
Parga gyönyörű TELEpülés a hegyoldalon épült kis utcácskáival,meseszép tájon!
Azt mondjátok meg nekem,hogy a képeken keskeny kis kavicsosnak tűnő partot látot,hogy az úgy van e vagy van homokos nagyobb part is??
Ennek nagyon örülök,mert ez az egy ami aggasztott vele kapcsolatban.A Sartin és Nei Porin lévő széles strandokat szeretem,de Pargán készült képek között nem láttam hasonlót!
Akkor már ez a problémám is kilőve ,mert csak e miatt tartogattam későbbi nyaralásra.
Kicsit nagyra sikeredett, de ez az a part. Az Apollon Travel apartmanjai esnek hozzá közlelebb.. Mi nagyon távol voltunk tőle. Igy csak a várból fényképeztük le.
Húúúúúú...ez tényleg elég nagy és szép is!Én egyébként is az Apollonnal szándékozom menni,tehát ez sem lesz probléma,hogy messze leszünk hozzá!!!
Azt még megkérdezném,hogy van e nagy éjszakai élet..már úgy értve,hogy discó van e??
És ,ha tudsz néhány alapvető élelmiszernek az árát azt is megköszönném...csak,hogy tudjak viszonyítani mennyivel drágább,mint ahol eddig jártam!
Pl.egy gyros mennyibe kerül?,
Milyen programokra lehet befizetni és kb.mennyibe kerülnek??
Éjjel hatalmas nyüzsi van a városban. Éttermek, bárok tömkelege. Minden felöl zene hallatszott, nem csak görög. A gyros pitában nem igazán volt drágább mint másutt. 2-2,20, néhol láttunk 2.40-ért is. Viszont a dobozos sör 90 centnél kezdődött, még Nei Poriban és Platamonban 50 centért már lehetett kapni. Igaz engem ez nem annyira izgatott, úgy is csak az itthoniaknak szoktunk hozni néhányat. Ponosan nem emlékszem a fakultativ programok áraira, de előkeresem a prospektust, amit ott kaptunk és megirom neked.