Szió KissLaszlo!
Igen, én is ezek alapján választottam, remélem aludni jó lesz A lányaim akik odavannak az új helyekért, és tetszik nekik, hogy új helyen aludhatnak. Igen, a harangozással nekem is voltak gondjaim, még anno Olympic Beach-en szemben a templommal.....
na mindegy, ez már más téma, jó lesz , és kész!
Már csak 87 nap!
Mondjuk ebben igazad van, de tudod néha az élmények is elég szubjektívek, mindenkinek másképp tetszhet ugyanaz Azért valaki csak előkerül, aki tud valami bíztatót mondani, vagy írni Én csak azzal tudlak bíztatni, hogy saját tapasztalatom alapján még soha sehol nem éreztem magam rosszul Göröghonban
Szia ÁGICA!
A Sithonia-Sarti Klub-Fórum , Apartmanok értékelése kérdések nélkül a #258. bejegyzésnél a következőt találtam a Salatas apartmanról: semmi extra, célnak megfelel, háziúr kedves, az utcára néző apartman éjjel zajos lehet, de mi kibírtuk.
slefi írta 2011 augusztusában. Próbáld meg vele felvenni a kapcsolatot.
Üdv.Éva
Szia! A Michalis nem rossz,szépen meg van csinálva,a gáz hogy egy discő mellett van,+ lehet ilyet nem lehetne írni néha elég sok szlovák van akik nem mindig tudnak viselkedni.Meg kicsit messze van a falutól de nem vészes kb.5 perc.De szépen rendbe tették,lehet grillezni az udvarban,és tényleg jó.
Sziasztok! Nézelődtem egy Sarti térképen és láttam rajta egy olyan kiírást, hogy ,,Kolostor rom felé". Ez tudja valaki, hogy mit takar?? Oda van rajzolva, ahogy van a motorkölcsönzős/George Pub-os utca, ami visz a főút felé, na a kereszteződésük után a főútnak a másik oldalára, nyíllal a dombok irányába...Járt már valaki arrafelé? Vajon mi van ott?
Köszönöm a választ hát remélem nem lesz olyan zavaró a disco mert direkt távolabbi apartmant néztünk hogy éjszaka aludni lehessen,persze meg azért is hogy medencés,tudom tengernél minek, de mi szeretünk így nyaralni.Azt szeretném kérdezni hogy tudtok-e valamit,hogy az apollonnak milyen busz típusai vannak illetve hogy mennyire kényelmesek?A Sassonál lehet még kerékpárt bérelni?Szeretném még kérdezni hogy a kalóz túrára tényleg érdemes-e menni,mert szeretnénk kipróbálni,érdekelne a felkínált étel minősége illetve mennyisége és hogy tényleg korlátlan ital fogyasztás van-e,nem alkoholra gondolok.Tehát egy szóval meg éri-e az árát.
Szia! Én a kalózhajós kirándulással kapcsolatban szeretném mondani, hogyha egy mód van rá, azt válasszátok, mert megéri! Jó a hangulat a hajón és ami nekem nagyon tetszett, hogy nincs tömegnyomor!!! (Nem úgy mint más kirándulásokon,-sajnos tapasztalat- ahol felpakolnak 80 embert egy kb. ugyanakkora hajóra.) A felszolgált étel 2 csirkés souvlakiból meg salátából (tzatziki) áll, ami szerintem nagyon finomra van megcsinálva. A visszafele úton szolgálják fel, akkor már elég éhes mindenki, de egy átlag embernek kenyérrel az elég kell legyen. Én legalábbis panaszt még nem hallottam erre. Italfogyasztásnál pedig az alkoholmentessel nem lehet gond, mert jó magyarokhoz híven nem abból szokott sok fogyni Persze ilyen no name cukros üdítőkre kell gondolni, amit kínálnak, de jó szívvel kínálják. És mindig előkerül pluszba egy kis keksz meg ez meg az!