Sziasztok!
Szept.5-én indulunk és az Anna-Rita apartmanban lesz a szállásunk. Volt már itt valamelyikőtök? Milyen ez az apartman? Köszi előre is az infót!
Hát ez az IBUSZ tud okozni tényleg meglepetéseket. Holnap indulunk Paraliára, és ma délelőtt kapom az emailt, hogy 1órával korábban indul a busz. jó, hogy nem holnap reggel szóltak....
Sziasztok!
Szept.5-én indulunk és az Anna-Rita apartmanban lesz a szállásunk. Volt már itt valamelyikőtök? Milyen ez az apartman? Köszi előre is az infót!
Szia fszeva ! Mi voltunk tavaly is az Anna- Ritában , nekünk nagyon megfelelt , tiszta , ápolt , ( Sarok apartmant kérjetek , ha lehet ) mert annak nagyon nagy a terasza k.b. 4 × 7 méter !!! Az apartmanból , két helyen lehet kijönni , a konyhából és a hálóból !Igazi , körforgalom, nálunk a gyerekeknek nagyon bejött !!! ( Igaz , mi 4-en voltunk , és a 4 ágyas apartman, csak az első emeleten és a másodikon van , közvetlen fölötte !) Az egész földszinten a tulajék laknak , beszélnek Németül is , nagyon barátságosak , és mindenre oda figyelnek ! Este 11 és éjfél körül bezárják az épület főbejáratát és mindenki kulcsán van kapu kulcs is , és csak az tud be menni , aki tényleg ott lakik ! Nekem ez nagyon tettszett ! Légkondi van , de fizetni kell érte , a konyhában nálunk csak 1 darab 1 lukú villany rezsó volt , ez egy kicsit megnehezítette a melegítést ( kaja ) ,,, de van vízmelegítő , instant kávéhoz ! A konyhában , teljesen átlagos a felszereltség , de nem árt vinni 1 kenyérvágó kést , ( mosogató szert , szivacsot , konyha ruha ,,,stb !!! ) Ha van még kérdés , szívesen válaszolok ! Üdv : Pintyő .
Eredetileg 3-an mentünk volna, tehát nagyobb apartmant foglaltak nekünk, de végül csak ketten megyünk a húgommal. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz, mert kimondottan olyan helyet kerestünk, ahol nagy a nyüzsi, és nem áll le az élet szeptemberre. Asprovaltán ilyenkor már alig lézengenek a parton. Kb.100-150 méterenként napozott valaki, este meg semmi látnivaló. Remélem jól választottunk.
Szerintem jól választottatok, bár mi még nem voltunk szeptember elején , ( Az iskola kezdés miatt ) de szerintem Paralia az pont olyan hely , amikor még akkor is van forgatag , sőt később is !!! Mi háromszor voltunk egymás után , de bár az idén is ezt választottuk volna !!! Remélem , h így sem lesz rossz ! Nektek pedig jó nyaralást , kellemes meleget és nyüzsis környezetet kívánok ! Pintyő .
Mi mindig szeptemberben mentünk eddig és csak Korfun nem volt jó időnk(azóta nem is vágyunk ide vissza)!
Most is szept.közepén mennénk 2 hétre Paraliára és csak bízni tudunk benne,hogy jó idő lesz
Ismerőseink meg októberben voltak eddig 4szer is É-Görögországban és 30fok volt végig....
Én azért nem vállalnám be októbert,bár amíg jó idő van,addig indítanak turnusokat is oda...!