Szia Tamás!Pessadából hová mennek a kompok én több lehetőséget is látok ,melyikkel érdemes menni.Eddig ez a kompos lehetőség fel sem merült bennem ,de egyre jobban tetszik.Túl nagy falat egy nap alatt körbe járni Zakit szerintetek.Úgy látom teljesen szétszórva vannak a szigeten azok a részek ahová szívesen elmennék.
Szia Ági!
Megkerestem a tavalyi menetrendet,tehát:
Pessadából csak Skinariba (Zakynthos)megy komp.A tavalyi és a tavaly előtti menetrend is azonos volt,Pessadai indulás 08.00 és 18.00,vissza 9.45 és 19.45.
Jegyárak:autó 31Eur.személy 8 Eur.,gyerek 5 évesig ingyenes.Ezek még ÁFA emelés előtti árak tehát valamelyest drágultak azóta.
köszi, a válasz. majd ha kevesebb lesz az idő majd lehet kérdezek, de egyelőre nem nagyon foglalkozom csak ha látok valami olyat bementem hogy hol van. majd a komp fog érdekelni de nem most. eddig sose foglaltunk .valahogy mindig felfértünk. de most csak kéne majd
sziasztok ! júniusban terveznénk nyaralásunkat Lassiban az Irilena-ban érdeklődnék van -e valakinek személyes tapasztalata a helyről ?
egy pár értékelést elolvastam , szimpatikusnak találom , de mielőtt lefoglalnám megkérdeznék olyat aki nyaralt itt
köszönöm a segítséget
Szia!
Mi 2013-ban voltunk az Irilena-ban, jól éreztük magunkat. A szoba légkondis, egyszerűen berendezett, erkélyes. A mi szobánk a földszinten a legszélén volt.
A reggeli úgymond "szokásos" volt : kávé, juice, felvágott, sajt, kenyér, görög joghurt, őszibarack befőtt, lekvár, méz, teasüti. Kint lehetett reggelizni a szabadban.
Ha kimész az utcára, balra elindulva lehet elérni a Costa-Costa és a Platis Gialos strandot, napernyős homokos partok. Arra felé is vannak SuperMarket-ek, mindent meg lehet kapni, ami kell. A buszmegállót is ott megtalálod, napközben fél óránként volt busz a fővárosba.
Jobb felé Lassi központjába lehet besétálni, boltok, tavernák sorakoznak egymás mellett.
Kefalonia fotók
Megnézheted a fotóimat, a végén van egy kis mix a szállásról.
Biztos jól fogjátok magatokat érezni. Ha van kérdésed, írd meg, megpróbálok válaszolni
Üdv.: Éva