Valamint akik béreltek már csonakot (5-6 férőhelyeset) meg tudnák esetleg mondani mekkora motor volt rajta? (lóerőőre lennék kiváncsi, ezek általában rá vannak írva nagy betűkkel)
Szia StormMan.
Tavaly szerettem volna bérelni, de sajnos nem sikerült. Annyit tudok róla, hogy nem túl nagy motor van rajta, igy száguldozni nem fogsz vele. Reggel 10-től délután 17-ig lehet bérelni. Az ára 70 euro+ üzemanyag.
Sarti 20 km-es körzetében milyen fürdésre alkalmas, autóval megközelíthető öblöket ajánlanál? A többi fórumostól is szívesen veszem az ajánlásokat.
tényleg, vizicipő kell valahova?
mi a tapasztalat a halott város melletti partról?
mi egyébként júli 9-21-ig leszünk kint, úgy látom ti éppen váltotok minket.
Mi június 16-án megyünk és kíváncsi leszek hogy milyen időjárás lesz mert az elmúlt két évben mindig ki fogtuk az esős időt.Tavaly a Balatonon,2010-ben meg Horvátországban.Kíváncsi leszek a kinti árakra is.Azt megtudjátok mondani hogy milyen a goa beach és hogy észak fele kell elindulni vagy délnek,és hogy milyen messze van?
Szerintem érdemes dél körül felmenni a szállásra, főleg ha közel van és gyerekkel vagytok. Egy kis ebéd a hűs szobában vagy erkélyen jobb mint kint a parton a nagy melegben. Mi mindig felmentünk, a cuccokat lent hagytuk és senki sem nyúlt hozzá, pedig a napernyőtől kezdve, a búvárszemüvegig mindent ott hagytunk. Elektromos szúnyogriasztót érdemes vinni.
A Goa Beach felé délnek kell indulnod, Sykia, illetve Marmaras irányába. Ha a műúton mész, Sarti határától kb. 2-3 km távolságra van, ki is van táblázva. A műútról földúton juthatsz le a strandig, ami nem nagy, de hangulatos. A tenger alja azonban itt nem homokos, hanem kavicsos, ajánlott esetleg papucs, vizicipő használata.
Goa Beach a gugli térképen: Sarti - Goa
Mi 2 alkalommal voltun Sartin és 2010-ben a Virozi apartmanban ami nagyon közel van a Triphon apartmanhoz a parttól szinte csak egy lépésre van. Nagyon jó , kúltúrált apartman és csak gratulálni tudok ahhoz hogy ebbe az apartmanba sikerűl mennetek. Minden nap amikor felkeltek, előttetek az Athos, és az a gyönyörű tenger amit majd látni fogtok.Nagyon jó választás volt szerintem. A 2-3 ágyas stúdiók a tengerre néznek, a 4-5 ágyas apartmanok tengerre, és oldalról tengerre nézőek. Ezekben is van olyan amiben 1hálószoba és 1 nappali található, vagy pedig 2 hálószoba külön konyhával.
Sikeres és nagyon szép nyaralást nektek ebbe a klassz apartmanba!
A félszigeten nagyon sok kis öböl van, ami a legismertebb a Narancspart. Mindenképp érdemes megnézni. Sarti-tól északra 8 km. Nagyon szép öböl, csak kicsit sokan vannak.
Sziasztok!
Tudna nekem valaki segíteni abban, hogy Sartin van-e autókölcsönző és ha igen hol, és milyen feltételekkel lehet kölcsönözni, mennyiért, van-e km korlát stb. Minden ezzel kapcsolatos dolog érdekel!!
Előre is köszi!!
A félsziget keleti oldalán lévő strandok közül az északi Karydi Beach és a déli Kalamitsi Beach között lévő strandok felelnek meg annak, hogy ne legyenek messzebb Sartitól, mint 20-25 km.