Szia!
2010-ben busszal utaztunk Sartira, így autót béreltünk, de annyira drága volt, hogy tavaly már inkább autóval mentünk. Megjegyzem, Görögországban eddig Sartin volt a legdrágább az autókölcsönzés, pedig pár helyen jártam már. Két autókölcsönző van, és az egyiknél (augusztus végén voltunk) már nem volt autó, csak 1 héttel későbbi időpontra. A másiknál még nekünk pont tudott adni, de az utánunk következő párnak már nem.
Visszakerestem, 2010-ben ezt írtam, kimásolom, egyébként a 449. oldalon tárgyaljuk ki az autókölcsönzős témát.
"Mi augusztus utolsó hetében voltunk Sartin, akkor 45 euro volt a legkisebb kategóriájú autó (Hyundai Atos), de úgy, hogy 4 napra béreltük. 1-3 napig 50 euro/nap és nem engednek belőle 1 centet sem. Ez a kölcsönző Lafka80 által is írt éjjeli kukoricásnénik táborhelye mellett van. De egyébként mindössze kettő autókölcsönző van Sartin és teljesen egyforma áron dolgoznak, ez megállapodás köztük."
Szeretném megkérdezni hogy ti melyik utazási irodánál foglaltatok a Tryphon apartmanra?
Az Ibusz Mediterrán Tombolánál ha Sartit sorsolnák ki nekem, akkor Tryphon is szerepel az apartmanok között és soha nem lehet tudni, még az is lehet hogy oda sekerülne nekem is egy kis szerencsével.Egy biztos , Sartin egy álom lenne ebbe az apartmanba kapni helyet.,,,, De ezt te hamarosan tapasztalni fogod.
Más téma! Minden fórumtagnak Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok, és ki hogyan szeretné Kevés, vagy Sok-Sok locsolkódót!
Kedves Judit70!
Köszönjük szépen, Neked is kellemes húsvéti ünnepeket és én is kívánom szintén minden fórumozónak ugyanezt!
Én köszönöm szépen, de a locsolkodást kihagynám!! Nem szeretem...
Üdv mindenkinek!
Kérdésem a következő: Mi szeptember közepén megyünk Sartira, utána néztem az időjárásnak. Nyilván nem tudni milyen lesz az idő, de az eddigi tapasztalatokra voltam kíváncsi. Van aki azt írja, hogy elvétve van egy-két túrista, sok csapadék esik, van aki arról számol be, hogy nem ritka a 35 °C-os meleg, és a 24-26 °C-os tenger. Nézegettem a szeptemberben nyaraló túristák feltöltött képeit, és valóban nagy a pangás. Tudnátok írni tapasztalatokat? A kalózhajó tényleg csak szept. 15-ig van? Válaszokat előre is köszönöm!
Üdv mindenkinek!
Kérdésem a következő: Mi szeptember közepén megyünk Sartira, utána néztem az időjárásnak. Nyilván nem tudni milyen lesz az idő, de az eddigi tapasztalatokra voltam kíváncsi. Van aki azt írja, hogy elvétve van egy-két túrista, sok csapadék esik, van aki arról számol be, hogy nem ritka a 35 °C-os meleg, és a 24-26 °C-os tenger. Nézegettem a szeptemberben nyaraló túristák feltöltött képeit, és valóban nagy a pangás. Tudnátok írni tapasztalatokat? A kalózhajó tényleg csak szept. 15-ig van? Válaszokat előre is köszönöm!
Szia!
Mi 2010. szeptember 11-től 18-ig nyaraltunk Sartin.
Első napunk hűvös volt (felhős és szeles, tengerben hatalmas hullámokkal), de lementünk a tengerhez és azért belesétáltunk: nagyon meleg volt a víz!
Második nap reggel esett az eső, de délutánra úgy elmentek a felhők és olyan meleg lett, hogy már fürödtünk is. Innentől kezdve, a hét többi napján pedig napsütéses, árnyékban 28 °C körüli időnk volt.
Nagyon jó volt szeptemberben nyaralni: nincs tömeg, a tengerparton sem egymás szájában voltunk, viszont este összegyűlt mindenki és a fő utcában sétálgatott.
Nekem is van albumom, nem tudom láttad-e, de ott is látszik, hogy a kezdeti másfél nap után mennyire jó időnk volt.
Szia Luco!Júliusban már nagyon meleg van,naptej feltétlenül magas faktorszámú.Délben ha gyerkőccel mentek mindenképp menjetek föl mert nagyon meleg van,a víz mellett nem érzed,de nagyon le lehet égni.Egyszer én is megjártam.Légkondi van,de lehet hogy azt helyben kell fizetni.Én júliusban megyek és az Iliászban leszek.
Köszönjük szépen, Neked is kellemes húsvéti ünnepeket.
A mi utazásunkat nem utazási iroda intézte.
Az egyik barátom a BKV-nál dolgozik és náluk rendszeresen vannak szervezett nyaralások amikre külsős (értsd nem bkv dolgozó) is elmehet ha van ismerőse, ebből adódóan májusban és szeptemberben is Sartin tudunk nyaralni 1-1 hetet pofátlanul kedvező áron. Mivel a bkv-n belül ez saját szervezés így nincsen utazási iroda, ennek természetesen meg van a maga előnye és hátránya is. Az apartmant a bkv szervezője választotta, a félszuterének vannak lefoglalva hatunknak. megmondom őszínétn elöször csalódott voltam, de a képeket megnézve megbékéltem. Az igényeinkenk teljesen megfelel és amúgy is kevés időt fogunk benne tölteni. Abban reménykedem azért hogy éjjel nem lesz rekkenő meleg az apartmanba. napközben nincsen bajom vele mert beleülök 20 percre a tengerbe vagy búvárkodom és utána jól vagyok, de éjjel szeretem kialudni magam, pláne ha az üvegek fenekére néztünk.
Szia Luco 78!
Mi, július 17-től, 24-ig leszünk Sartin a 7 éves fiammal. Mindig kb. ebben az időpontban szoktunk menni és azt kell mondanom, hogy nagyon meleg van, de kibírható. A gyerknek 50-es naptej, 9 órától, 12-ig strand, 12-től, 16 óráig pihi a szálláson, majd kb. 19 óráig ismét a part. Este 11-ig vacsi, séta, játékterem, játszótér. Mi a szúnyogriasztó minden típusát visszük, testre fujósat, konnektorosat stb.
A fürdésről: Sarti falunál aprókavicsos, gyorsan mélyülő a tenger, Sarti Beach-en homokos és nagyon lassan mélyül, mi ide szoktunk járni, bár ez 1 km-re van, de autóval nem gond. Egyébként itt, többször idegesítően erős szél szokott fújni, ezért kb 5 km-re délre Pralia Sykiára is el szoktunk menni fürdeni, ahol van egy hatalmas, homokos, sekélyvizű strand, amit több apróbb, remek öböl is követ. Nagy terület, kevés ember. A partig betonos út vezet.
Ha szeretitek a tömeget - 1 nm-en kb 2-3 ember - a Narancspartot Sartitól északra, semmiképpen ne hagyjátok ki.
Üdv
Lala
Ismerős ez a Céges Utazás szervezése mi mind a 3 alkalommal amikor Görögországban nyaraltunk a Nyíregyházi Rendőrkapitányság szervezte az utazást, mi a férjemmel itt dolgozunk mindketten, és felejthetelen nyaralások voltak amikor 40-45 ember csoportosan mindenki ismerte egymást ilyen nyaralásokon vettünk részt. A buszon persze csak mi voltunk, mivel zárt csoport volt, és általában 2 apartmanban voltunk elszállásolva. Szóval nagyon jó volt.
Szia! Mi két éve voltunk szept. 24-okt.3-ig Sartiban, Nagyon kellemes, 30 fok körüli időjárás, meleg tenger fogadott bennünket. Utolsó nap esett, de akkor is meleg volt, fürödtünk. Már lényegesen kevesebb nyaraló volt, de minket nem zavart, hogy nincs tömeg. A Kalózhajó még járt, a Narancsparton találkoztunk velük.
Hogy már ott is ősz van csak arról vettük észre, hogy korábban sötétedett és a nap később kelt fel. No meg az őszi kikericsekről a hegyekben.....
Részemről csak ajánlani tudom a szeptemberi nyaralást!!!