Utazási irodák
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazási irodák
<   1 2 3 ... 69 70 71 ... 466 467 468   >
Üzenet
  H.apci | #54014 Üzenet | 2008-03-07 13:17:04 | Re:
geot írta:
...Ez mennyire biztos infó?...

Üsd be a régi linket és megjelenik az új iroda (még a webtudakozónál is)... icon_rolleyes.gif icon_lol.gif
  Geot | #54015 Üzenet | 2008-03-07 13:21:21 | Válasz a #54014. hsz-ra Előzmény #54014
Tényleg. Dúúúúrva'. icon_rolleyes.gif icon_lol.gif
Majd áttanulmányozom délután az ajánlataikat - pusztán kíváncsiságból.
  H.apci | #54016 Üzenet | 2008-03-07 13:26:58 | Re:
geot írta:
Tényleg. Dúúúúrva'. icon_rolleyes.gif icon_lol.gif
Majd áttanulmányozom délután az ajánlataikat - pusztán kíváncsiságból.

Ügyes... icon_evil.gif icon_rolleyes.gif Kezdõdik a szivatás elõrõl (elõször a partnerek, majd sorba a biztosító, adóhivatal, utasok; csak idõ kérdése, mert a kutyából nem lesz szalonna). Bár tévednék... icon_redface.gif icon_confused.gif
  BRobert | #54061 Üzenet | 2008-03-08 09:55:27 |
Nos, megnéztem a Szikra honlapját. Ott Görögországi részrõl 48 hotel és 2 apartmanház. Árak nincsnek.
Észrevétel, hogy a Kronos Hotel nem Nei Poriban van, hanem Platamonban.
Aztán megnéztem a katalógust. Ugyan az a szobakép weben Nei Pori Siokas hotel és a katalogus Sarti Marita apartmanban icon_sad.gif
Paralia, Leptokaria, Nei Pori, Olympic Beach csak Joker apartman szolgáltatás.
A katalogus bõvebb szálláshely adattal rendelkezik, de a weben lévõ Nei Pori hotelekbõl egyik sincsen benne.
Összehasonlítottam ké tmásik iroda áraival a Sarti apartman árakat. Elõ és utószezonban 1-2 ezerrel alatta, a többi átlagos. Ami "tetszett" az a Dimitris apartamn, mert ennek az aljában van az az iroda, aki a Bella partnere volt Sartin icon_smile.gif A Joker apartmanok között van olyan kép, ami benne volt a tavalyi Bella katalógusban.

Félreértés ne essék, a fent leírtak nem a szõrszálhasogatás célját szolgálják, csak a kiváncsi nézelõdésem eredményét icon_smile.gif
  AgniTolo | #54063 Üzenet | 2008-03-08 10:30:40 | Válasz a #54016. hsz-ra Előzmény #54016
Valóban elég durva a Szikra - Bella kapcsolat, pláne ha hozzátesszük, hogy egy másik régen csõdbevitt nagy utazási iroda( nyilván tudjátok melyikre gondolok) emberei is benne vannak. Az utazás kiállításon is sokaknak szemet szúrt a dolog... Elég szomorú, hogy ezt meg lehet csinálni...
  Sziszko | #54141 Üzenet | 2008-03-10 08:09:05 | Válasz a #53225. hsz-ra Előzmény #53225
Hello kozo
a jimakos elég nehézkes egy cég.most foglaltunk náluk apartmant hosszas email-ezgetés árán,de sikerült.pesti iroda,csak személyesen lehet fizetni,de azért utalással nagy nehezen elintézhetõ volt.a honlapján vannak kissebb tévedések,kicsit megtévesztõ a közvetlen parton lévõ apartman megnevezés.a n1-re kértem árajánlatot,de ott már nincs 2 szobás apartman,erre be akartak tenni az n10-be,ami szerintük a térképen a 13-as számbab van.végül rendezõdött a tévedés,a 13-as-n9 lett.se kp ,se apartman név,de jók az árak,és benne foglaltatik a klíma.
  Kozo | #54198 Üzenet | 2008-03-11 04:57:15 |
Hello BRobert, sziszko
BRobert igazad volt az árral kapcsolatban, én az elõszezonra koncentráltam.
Sziszko már én is lefoglaltan a jimakosnál ahogy írod átutalással, nekem még akadt az 1 héttel korábbi idõpontra a n1-be 2 szobás apartman.
  Miskolciutas | #55500 Üzenet | 2008-03-27 19:37:54 |
Ma kaptam egy infót utazási irodában dolgozó ismerõsömtõl,hogy szakmai berkeken belül sürgõsen telepitett id.vezeket keres az Aeolus,mert állitólag hirtelen több szárazföldön dolgozó emberük otthagyta õket...
  Juhi | #55508 Üzenet | 2008-03-27 20:02:12 |
Szia Miskolciutas!
Lehet, hogy az ott dolgozok, már tudnak valamit?
  Yvett | #57044 Üzenet | 2008-04-14 21:19:28 |
Sziasztok!

Mi autóval megyünk Nei Poriba, a Dias Zeusnál foglaltunk szállást a Sotiris apartmanban. Azt mondták az utazási irodában (viszonteladó vagy hogy hívják... icon_redface.gif ) hogy érjünk ki egy két órával elõbb mint a busz, csúsztassunk egy kis zsetont az ap. tulajának és azt a szobát kapjuk amelyiket akarjuk. Viszont végül egy 2 hálós négy ágyas apartmant foglaltunk le, amire azt mondják, hogy abból csak az az egy van ott a Diasnak, úgyhogy nincs mibõl válogatni.

Errõl tudtok valamit mondani?

Köszi
Yvett
  Lloth | #58778 Üzenet | 2008-05-01 20:42:36 |
Kedves hellaszosok!

SÜRGÕS SEGÍTSÉGRE LENNE SZÜKSÉGEM ÚTLEMONDÁSSAL KAPCSOLATBAN!!!! icon_redface.gif

Várhatóan le kell mondanunk az idei rodoszi utunkat betegség miatt. icon_mrgreen.gif
A helyzet tehát a következõ: elõleget fizettük be eddig, van stornó biztosításunk, kevesebb, mint 2 hónap múlva mentünk volna.

Olvasgatok mindenféle biztosítási feltételeket, de azért tartok az ügyintézéstõl, és kíváncsi lennék a tapasztalataitokra, az esetleges buktatókra!

Annyi már biztos, hogy
- írásban minél gyorsabban le kell mondanom az utat
- kell egy orvosi igazolás
- ki kell tölteni a biztosító formanyomtatványát nekem és az irodának is

És gondolom az iroda kiszámítja a kárát, azt levonja a befizetett elõlegbõl, majd visszautalja a különbözetet, majd én a biztosítótól hosszas ügyintézés és várakozás után visszakapom az önrésszel csökkentett "kárösszeget"... valahogy így megy ez??? Kell még tudnom valamit szerintetek?

És persze az idõ sürget, úgyhogy hadd kérjek gyors válaszokat, ha lehet!

NAGYON KÖSZI ELÕRE IS:
egy kétségbeesett lloth
  Josza2 | #58780 Üzenet | 2008-05-01 20:58:14 |
Szia Iloth!
Nem tudom melyik utazási irodánál foglaltál? Most volt egy hasonló eset itt a fórumon. Õ a Dias Zeusnál foglalt, de költözködés miatt meghiúsult az út. Volt útlemondási biztosítása igy 4000 Ft levonása után visszakapta a pénzét.
Ha legalább ilyen korrekt a cég akkor hasonlóan fog eljárni.
Azért írd meg, hogy melyik cég ez, és hogy sikerült az ügyintézés.
Üdv: Josza
  Lloth | #58784 Üzenet | 2008-05-01 21:11:01 |
Köszi Josza!

Mi a Neckermannal utaztunk volna, remélem, hogy nem akarnak nyerészkedni... csak hát az ember aggódik!
  Csilla* | #58812 Üzenet | 2008-05-01 22:33:32 | Válasz a #58778. hsz-ra Előzmény #58778
Szia! Elvileg, ha 35 napnál több van még az utazásig, akkor nem veszik el a befizetett összeg. Van, aki teljesen visszafizeti, van aki pár ezer forint kezelési költséget levon. Olvasd át a lemondási feltételeket, abban feketén-fehéren benne kell lennie.
  Josza2 | #58814 Üzenet | 2008-05-01 22:45:11 |
Miskolciutas írta:
Ma kaptam egy infót utazási irodában dolgozó ismerõsömtõl,hogy szakmai berkeken belül sürgõsen telepitett id.vezeket keres az Aeolus,mert állitólag hirtelen több szárazföldön dolgozó emberük otthagyta õket...

Szia Miskolciutas!
Jó az információ. Én is olvastam a hirdetésüket az interneten, úgy, hogy nem csak szakmai berkekben keresnek.
üdv: Josza
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazási irodák
<   1 2 3 ... 69 70 71 ... 466 467 468   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu