Sziasztok én tavaly vittem filmet és gond nélkül berakták egyik a Macskajaj volt a másik egy igazi csemege indul a bakter ház ez mindenkinek jó volt senki nem panaszkodót ezzel is eltelt több mint három óra de szerintem ha olyan filmet visztek akkor gond nélkül berakják de
Sima dvd legyen mert nem biztos hogy letudják játszani,mert az agyon tömörített filmeket nem biztos hogy le játssza a buszon a dvd
Szerintem ha értelmes és mindenkinek ajánlott film akkor gond nélkül berakják, de itt gondolni kell a néző közönségre mert itt lehet a egyévestől a nyolcvanig vagy még több szóval hajrá
Ami azt illeti, talán egyszer, v. kétszer volt olyan helyem a buszban, hogy láttam a filmet, kisebb nyaktekerés nélkül. Aludni nem tudok, de azt a pár órát, a pihentető nyaralás, a boldog semmi tevés reményében, rövidke szunyókálással, elviselem
Segítséget, tanácsot kérek: az idén szeptemberben mennék pár(max3-4) napi ott tartózkodással Platamonasban, van valakinek tippje a megoldásra? Találok ilyen irodát, v. buszjáratot?
Segítséget, tanácsot kérek: az idén szeptemberben mennék pár(max3-4) napi ott tartózkodással Platamonasban, van valakinek tippje a megoldásra? Találok ilyen irodát, v. buszjáratot?
Már megint félre lettetek informálva, mivel nem Platamonas a cél állomás, hanem Panteleimonas annak is a parti része, mert ugye 3 különböző va
Már jártam mindenhol még az Ó faluban is -89-ben, kár hogy az akkori papír képeket nem tudom felrakni a megfelelő topikba
Van valakinek tapasztalata a menetrend szerinti buszjáratokkal kapcsolatba? menetidő (kb.18 óra Platamonas? megállások e.ü. ügyek elintézésére)?
Köszi minden infót, mert ilyenben még nem volt részem, tehát minden új számomra
Szerintem nem lesz gond, bár Te tudod, hogy mennyire viseli jó az ilyen helyzeteket.
Én akárhányszor voltam buszos úton mindig volt ilyen korú gyermek, és nem volt semmi probléma velük, éjjel aludtak, nappal meg mindenfélét kitaláltak neki a szülők. (hordozható lejátszón mesenézés, játékok)
A tenger meg már nagyon fogja élvezni a picúr.
Szóval szerintem ne aggódj, menni fog!
Köszi szépen a választ! Igazából inkább attól félek, hogy mivel a buszon biztos nagyon sokan lennének (Július 6-15) nem szedne-e össze valami bacit. Nem lenne túl jó a nyaralást betegen tölteni. Ez hülyeség? Túlaggódom a dolgot? Sajnos ilyen parás szülő vagyok. Ő még nem jár közösségbe, bár forgalmas helyekre, mint pl. bevásárlóközpont, stb szoktuk vinni. Majd augusztusban kezdi az ovikát.
Üdv:
Klára
Szerintem ilyen miatt kár aggódnod, egy strandon jóval több baci lehet, vagy akár egy oviban is ezzel az erővel.
Esetleg a légkondival lehetnek gondok, sok ember allergiás rá, vagy könnyen megfázik tőle, meleg ruha és takaró legyen készenlétben, még ha nagy is a meleg.
Egyébként tényleg ne aggódj! Minden okés lesz!
Rengeteg gyereket visznek már ilyen utakra. Legalább edződik.