Engem nem izgat,csak lehessen ki menni.Nekem meg van az euróm ha változik a helyzet legfeljebb átváltjuk.Ez nem ügy csak jussunk ki!Annyira örülök hogy mentek Pinga,jó döntés volt az átütemezés így legalább a munka is megoszlik.
jövö héten a munka nagy részét megcsináljuk, az ablakcserék késöbbre maradnak, egy egész családi összejövetelt tervezünk és lennének barátok is nei poriban, szoval ezt nem lehet kihagyni
Ettika! Azt olvastam a görög választások valószínűleg június 17-ére lesznek kiírva. A beiktatás kb 1 hónap. Mire kormányra kerülnek az újak te már haza is jössz Az euro megszzüntetése se egy nap alatt történik. Tehát nyár végéig semmiképpen. Megyek Görög előtt 1 hétre Tunéziába nyaralni. Fel kell venni némi színt. Ma kimentem napozni és a nap "elmenekült" szégyelte az ilyen fehér embert. Lehet Afrikába nem bújik el. Amugy olcsobban megyek repülővel Tunéziába mint Görögbe busszal......
A költő pénz már megvan, nem is ez izgat...csak hogy ki tudjunk menni, ne legyen akkora gáz odakint.
Imádom Nei Pori és ez így is marad nem változtat ezen semmi
Gondolod pont Nei Poriba fognak cirkuszolni? Cirkuszra ott lesz Athén vagy Thessaloniki. De ott is csak este.Mert sziesztakor a görögök nem cirkuszolnak Amugy választások előtt nem lesz cirkusz. Választások után elméletbe lehet de nem hiszem....
Gondolom "cirkusznak" nem nevezhető ami a Görögországban folyik, nem mutatványosok. Ha valami a beutazást, vagy az ott tartózkodást akadályozná a külügyminisztérium, szerintem jelezné.
Ha nem is egyetlen de legfontosabb bevételük a turizmus.
Ha most valami gond lenne, akkor évek kellenek míg visszatér az utazók bizalma, ezt nem hiszem, hogy megkockáztatják
Ma mondták a tényekbe sorba mondják vissza a görög utakat. Nekem személy szerint eszem ágába sincs lemondani.Még akkor se ha zavargások lesznek. A busz ha elindul én rajta leszek. Tunéziától se félek.19-20 fokos a víz.Szerintem tökéletes. De választások után is rá érsz bőven elmenni. Nem kell besz*rni!