Tavaly június 18-tól voltunk egy hétig Sartiban. Végig szép napos idő volt, a levegő 30, a víz 22-23 fok körüli volt. Pár órás napozás után el sem tudtam képzelni, hogy lehet kibírni 40 fokban a napon. Este is kellemes langyos volt a levegő. A part napközben szinte kihalt volt, viszont este a faluban már nagy volt a nyüzsi. Meg is fogadtam tavaly, hogy ezután csak előszezonban megyünk Sartiba, mert a kedvező áron túl is minden emellett szólt. Ehhez képest idén július végén, augusztus elején leszünk ott két hétig. Akkorra gondolom lesz már vagy 26-27 fokos a víz,mert nekem a 22-23 fokos kicsit hűvös volt.
Érdekelne, hogy milyen árak vannak idén. Úgy emlékszem, tavaly az utolsó turnusokról hazajövők áremelésről számoltak be, mert szeptembertől áfa emelés volt kint. Esetleg tudtok valamit az idei árakról?
Sziasztok! Mi május 18.-án megyünk és eldöntöttem, hogy jó idő lesz. Muszály... Eddig mindíg szerencsénk volt a májussal. Majd "melegítem" nektek is a vizet, de Ti is "szurkoljatok" nekünk.
Én nagyon várom a beszámolódat!!! Drukkolok, h jó időd legyen, én mindig ettől parázok...tavaly a lányom májusban volt Sartin, konkrétan megfagyott
első turnus, kabát, kardigán, melegítő. Vízben nem volt
De most jó idő lesz, nézem a webcamerán, süt a nap szépen, fújdogál a szél...
AGICA2
az en beszamolomra gondolsz? mert ha igen,mar en is nagyon varom
mi harom eve voltunk Polichronoban szeptember 2.an..a 12 napbol 4et furodtunk.tobbi napokon zuhogott az eso...de az a 4 nap furdes is fagyhalallal jart... :S
Szia! Látom növényes vagy.Medvetalpat ha hozol utolsó nap szedd le,tekerd a gyökerét vizes ruhába,dugd el/ejnye/ ha hazaérsz várj pár napot ültesd el,tedd napra.Nekem így megmarad,virágzott is és termést is hozott.Előtte nézd át hogy egészséges -e.
Látjátok, ennyire kiszámithatatlan az időjárás. Wucy három éve szeptember elején "megfagyott" a tengerparton. Tavaly meg szeptember végén még kánikulai meleg volt. Én tiz éve, május 13-án indultam és brutálisan meleg volt. Végig csodálatosan tiszta ég, ragyogó napsütés. Minden nap tudtunk fürödni. Nagyon jó volt a viz hőmérséklete. Egyedül Skiathoson nem tudtam fürödni, ott nekem nagyon hidegnek tünt a viz. Viszont sokan fürödtek akkor is. A barátnőm, akivel voltam, szinte folyamatosan a vizben volt. Aggódtam is érte, hogy felfázik. Kutya baja sem lett.