Gondolkodom egy pargai útban,szeptember utolsó, vagy Október első hetében. Tudom, korai a dolog, de aki tud, segíthetne, milyen az idő ott ilyenkor.
Fürödni lehet -e még?
Ajándékba adnám az utat... tanácstalan vagyok...
Simán, én néha nosztalgiából ránézek a webkamerás oldalra, október végéig még a napágyakat is kirakták. Gondolkodtunk rajta hogy október végén leugrunk a gyerkőc őszi szünetében pár napra, de sajnos közbejött valami. Egyébként szerintem jobb lehet mint korábban, mi általában június 20. körül megyünk, Parga idén nekem már akkor is zsúfolt volt.
Agica2 Parga árait kitették december 6-án. Én 2 órával később kerültem gép elé és küldtem a foglalásra az emailt.Percekkel később jött a válasz szeptember legelejei időpontba a Bakas és Rina betelt. 2 órát késtem. Tehát feltétlezem szeptember vége oktober elején nem, hogy Pargán de sehol nem tudsz már foglalni. Végül úgy sikerült foglalnunk, hogy augusztus utolsó hetébe a Bakasba majd szeptember első hetébe költözés a Vassoba. Mint kiderült az egész apartmant egy csoport percekkel a megjelenés után lefoglalta mind a Rinát mind a Bakast. Szomorú de oriási a kereslet....
Basszus
Ezt nem mondod... ennyit az ajándékról, akkor most keresek újat
Igen, a nyaralás már nekem is le van foglalva, 2 hét nea plagia.
Akkor hová vigyem az emberemet????????????????????
Először is keresd fel az irodát telefonon vagy emailbe, van e hely illetve hova van. Se én se te ezt nem tudhatod. Lehet Pargán is van még hely az utolsó csoportba de szerintem nem a központba. Én Toloba megyek az utolso csoportba. 1 héttel a megjelenés után foglaltam és volt még hely. Igaz nem a Yannisba hanem a többi 3-ba. De az is lehet Pargán már egyáltalán nincs hely akkor szerintem bármilyen helyszín tökéletes Görögországba az Apollontol. Mi tavaly karácsonyra a szüleinknek foglaltunk. De akkor nem lehetett az Apollonnál ezért a Personal tourstol mentek a Manosba. Az idén 2 hétre mennek ugyan azért az árért csak most az Apollontol és a Blue Seába.
Az előző üzenetet azért írtam fel legyél rá készülve nincs hely.Legalábbis engem is meglepett 2 órával később nem volt hely egyik központi apartmanba se.
Megtettem, nem kaptam még választ, száz éve velük utazok, csak csalódtam, mert Pargát nem láttuk még.
Ami még kimaradt: Parga, Lefkada, Thassos, Tolo , Kamena V, ami buszos.
Szerintetek?
Kamena Vorulán Dunai kavicsos a part és a tenger is. Mentünk nem egyszer el mellette ezt tudom. Toloba az idén voltam főszezonba és jövőre is megyk az utolsóba. Ha történelmi látványoságra kiváncsiak akkor feltétlenül Tolo.
Thassos be volt telve a legutobb az utazási rovatba olvastam valaki foglalni akart szeptemberbe és nincs hely. /Állítolag ez Pargával a leg kellendőbb.
Szia AGICA2!
Nekem nagyon jó tapasztalataim voltak a Bakassal. Mi azt hiszem a 12-es szobába voltunk és mivel az erkélyünk L alakú volt és az épület jobb oldalára esett nagyon jó volt a klímája sose tűzött oda a nap. Közel van hozzá a Coop áruház és 2 nagyon jó pékség is van egy köpésnyire tőle. Közel van a központhoz is valamint a 2 strand a Piso Krionery és a Krionery is csak pár perces séta. Az egyik legjobb étterem a Yannis taverna is ehhez az apartmanhoz van a legközelebb. Minden nap jöttek amúgy takarítani és szemetet üríteni csak ahhoz nem mentek aki ezt külön kérte. Volt egyébként törölköző illetve az 1 hét alatt jöttek 1x még ágyneműt is húzni. Annyi, hogy ha elöl van a szoba este kicsit zajos illetve reggel mert a motorokkal szoktak előtte eljárni de őszintén szólva mi minden nap annyira kifáradtunk, hogy szinte rögtön elaludtunk nekünk ez így nem volt gond. Szerintem alapjába véve nagyon jó helyen van illetve akkor ajánlom még ha azok akiknek szánod ajándékba szeretik a köves strandot mert a Piso az a Krionery már inkább sóderesebb jellegű. A Valtos van tőle távolabb mi azt sajnos kihagytuk de a kikötőből olcsó pénzért hajóval át lehet menni. Remélem tudtam valamit segíteni ha esetleg lenne még valami kérdésed nyugodtan írj.
Jövőre pargai nyaralást tervezünk és nagyon tetszik a grandos Nanos apartman. Aki járt már Pargán, tud nekem esetleg segíteni abban, hogy milyen messze van a központtól/strandtól és mennyire meredek az út? A képek alapján úgy tűnik eléggé messze van.