Szerintem korábban megy júniusba ahogy szokott csak még nem írta be a pontos időpontot. Nekem nem változott Nei Pori csak elé ment Tunézia.Ezért előbb az szerepel
Érdeklődni szeretnék, hogy volt-e valaki már a Coral Apartmannban, mert nem sokat találtam róla. Különösen a felszereltsége érdekelne, mit vigyünk magunkkal, bár még sok van hátra az utazásig. Már voltunk Nei Porin régebben, de akkor még csak építés alatt volt. Köszi a válaszokat.
Zamanda | #185297 | 2012-05-24 12:40:17 | Válasz a #185248. hsz-ra
Oké, köszi, mielőtt kérdeztem elolvastam visszafelé pár oldalt, kb. mennyivel előrébb?
Zamanda | #185300 | 2012-05-24 13:03:46 | Válasz a #180703. hsz-ra
Szia kovácsgyula!Elértük a 100 napot,innen már egy kicsit közelebbnek tűnik az időpont!
Én nem látom az utazólistán a bejegyzést, szerintem meggondolta magát. Amióta kinőtt a haja és bagózik, biztos nem velünk utazik
Soha nem dohányoztam, nem fogyasztom alkoholt, igaz a hajam már soha nem nől ki. a parókámat meg elfújta a szél. De szép ősz szakáll az sem elhanyagolható.
Szia kovácsgyula!Elértük a 100 napot,innen már egy kicsit közelebbnek tűnik az időpont!
Én nem látom az utazólistán a bejegyzést, szerintem meggondolta magát. Amióta kinőtt a haja és bagózik, biztos nem velünk utazik
Soha nem dohányoztam, nem fogyasztom alkoholt, igaz a hajam már soha nem nől ki. a parókámat meg elfújta a szél. De szép ősz szakáll az sem elhanyagolható.
Szia judit1968. Mikor mentek a Kalioppe apartmanba? Mi is oda megyünk jún 25-én képeket küldenél majd át mailba hogy lássuk illetve infókat meg esetleg árakat? Elöre is köszi