Nekem is már csak 46 napom van hátra az indulásig! Második görögországi út, de Sartira az első. Én is az időjárás miatt vagyok "sokkban" mert júni1-el indulunk és félek, hogy nem fogok tudni fürödni, csak fagyhalál árán az Égei - tengerben, ami tavaly július óta visszahúzza a szívem Görög-honba
az elozokben is irtam,hogy 3 eve voltunk Polichronoban. szeptember 2-14. zuhozott az eso,hideg volt. 4-5 alkalommal tudtunk csak furodni,es akkor is csak ugy,hogy majdnem megfagyunk.ezert mar csak a foszezonban bizunk.
Tavaly hallottam, aki májusban volt, hogy nem volt rossz idő, a fürdés óvatos volt, de nem volt vészes.
Ők viszont május elején voltak, Ti pedig júniusban mentek, akkor szerintem jó idő lesz.
Reméljük, hogy mindenkinek akik előszezonban mennek nyaralni jó idejük lesz.Június 15 start irány Sarti .Egyébként az időjárás már teljesen kiszámíthatatlan, voltam főszezonban Horvátországban és a fele esős volt.
Olvastam. Többek közt ezért is kezdtem el parázni az időjáráson, pedig eddig egész nyugodt voltam. Bár biztos az is közrejátszik, hogy egyre közeledik az időpont, és izgulok, hogy jól sikerüljön minden. Tavaly főszezonban voltunk Stavroson, egy gyors zárportól eltekintve verőfény és napsütés... Most is erre vágyom