Tudni érdemes. A görögök csak este cirkuszolnak. A sziesztát betartják. HA fakultatívként mész az irodák tudják ha gond van és mit kerüljenek el. Amugy semmi gond nem lesz!
Egyébként meg lehet, hogy éhen nem halsz mert azt gondolod az a 80 fő nem fog sztrájkolni, de elég az, ha mondjuk az elektromos áramot szüneteltetik, akkor ugyan is se közért, se étterem, se hűtő és még sorolhatnám
Tavaly ugyanis amikor mi voltunk pont volt egy pár órás áramszünet (szerencsére tényleg csak pár órás) és nem azért mert vihar volt csupán szolidaritásból bekapcsolódtak a közlekedési dolgozók sztrájkjába és lekapcsolták a környező településeken az áramszolgáltatást.
Arról nem is beszélve, hogy amikor jöttünk haza (mi repülővel majd Szalonikiből vonattal mentünk N.P-be) pont aznap, mert mikor máskor, ha nem akkor, se vonat, se busz nem ment be Szalonikibe. Így ha jól emlékszem (fix áras) 120 euróért vitt be a taxi a reptérre. Ami egyébként vonattal 1 főnek 7 euro + 1 euró a reptéri busz került volna csak !
Hiába él sok görög a turizmusból, ha ők sztrájkolnak a legkisebb faluba is érezni fogod, és magasról tesznek rá, hogy te turista vagy, hidegen fogja őket hagyni. Arról nem is beszélve ha visszahozzák a korábbi valutájukat, és miért ne hoznák, akkor aztán jól fogunk kinézni zsebünkbe egy rakás euróval, amit meg nem fogsz tudni beváltani sehol se, mert a kutyának se fog kelleni odakint. Örülnek ha megszabadulnak az eurótól.
Na de nem kell pánik, csak elég ha kellően informálva vagyunk, ezért tettem be a linket.
Kedves puma!Nos ez eurót nem egyik napról a másikra fogják kivonni,ha kivonják!Kb fél év alatt tudják bevezetni az új pénzt!De én remélem mindenki aki nyaralni megy csak a jót fogja érezni!Bízzunk ebben,és legyen egy jó emlékünk a nyárról!!
Szia Ági!Örülök neked!Mi idén Olympic Beach-re megyünk,de átnézünk Pori-ba !Ott a tenger sokkal jobb,szebb.O.B-én és Parálián viszont az esti élet szórakoztatóbb nekünk!Kívánok kellemes nyaralást nektek!Nekünk 33 nap, már alig várjuk az indulást!
Szia Buda.
Én is kívánok nektek kellemes nyaralást. Már mi is nagyon várjuk az indulást, igaz nekünk majdnem még egyszer annyi van hátra mint nektek, de majd csak eltelik valahogy.
Szia Bubuka 68! Az Apostolis ház pont szemben van a Fotinivel.
Egyszerűen berendezett,alap felszereltségű, tiszta. Tavaly az idegenvezető is ott lakott.
A 10-es szobából /igaz 3. emeleti/ látni lehet a tengert!