Jól elkerültük egymást a "hatalmas" Sartiban, de sajnos sem Ti, sem mi nem így képzeltük az érkezést-indulást.
Remélem, mostanra elfelejtetted az utazás nehézségeit, és élvezed a jó időt, a gyönyörű tájat, a tengert...
Mi ma délután negyed 2-re értünk Pestre, még elég fáradtak vagyunk, de a hét első felében tervezek írni egy pár soros összegzést az útról.
Kellemes nyaralást most kintlevőknek!
Szia!
Én voltam az Amouliani túrán, nagyon jó volt!! Taousanis Tours-t ajánlom mindenkinek, imádnivalóak, kedvesek, jó hangulatot csinálnak, barátságosak és figyelmesek!! Delfint is lehet látni
Sarti pedig... csodás
KEDVES TIMI, az a lényeg, hogy nagyon-nagyon jól érezzétek magytokat....amit tiszta szívből kívánok nektek
szia vanda, egy hete jöttünk meg hatan két autóval délután fél négykor indultunk határon hatkor mentünk át, délelőtt fél tizenegyre gurultunk be a sarti főtér mellé kb.18 óra
vissza reggel tízkor indultunk, éjfél előtt kicsivel léptük át a magyar határt
mind oda, mind vissza betartottuk a rengeteg forgalomkorlátozó táblát, mert a rendőrök, mind szerbiában, mind macedóniában kinn voltak folyamataosan, és büntit nem terveztünk a költségekbe, egyik határ sem vészes, talán odale a szerb-macedóno álltunk egy bő fél órát, mi odafelé tompát választottuk, így nulla várakozás volt
Aki kocsival ment Sartira és már vissza is jött,Tőlük szeretném kérdezni,hogy a határon mennyit álltatok? Azt írja mindenki,hogy busszal nagyon sok a várakozási idő,de kocsival????Mi 08.20-án este 9-10 körül indulnánk. 7en megyünk 2 kocsival! A várakozás azért érdekel,mert visszük a 17 hónapos kislányunkat is... A válaszokat előre is köszi!
Szia!
Meg néztem a képeidet mert csak kívülről látni az ap.mant. Belülről is szép látszik,hogy most építették. A konyha olyan mint a mienk csak mégis újabb. A mienkkel nincs azért vész de már kicsit lepusztult. Tágas jó a fürdőrésze is. Előnye,hogy a konyhán is van erkély jobban lehet szellőztetni.
Az idő biztos jó lesz. Attól függ milyen konyhára /étkezésre vagytok ráállva. Ha levesesek vagytok érdemes zacskósat hozni de azt is csak palackos vízben főzni , én mindíg hozok fagyasztott kész pörköltet ebből lehet rizseshús is,panírozott rántotthusi és most fasírtot is hoztam. Ajánlatos saját serpenyőt hozni. Nálunk a konyha felszerelése: 4 lapostányér, 4-kompótos vagy salátás edény,1-serpenyő amin kb.több éves lerakódás van, 1-2 lit.nyeles,1-kb.2-3 lit.fazék és szürő .Evőeszköz van de fakanál az nincs meg vágódeszka sem. Sok szemetes zacskó kell.
szia timi, sajnálom,hogy így jártatok, de ezt sajnos tudni lehetett, mert már korábban többen megírták, hogy a sarti beach régi épületének apartmanjai ilyenek...
mi egy hete értünk haza hatan autóval a sarti beach új 2010-es építésű stúdióiból, csak maximálisan jót írhatok róla, bármikor visszamennék, ha elsétálsz kicsit hátra megér egy tapasztalatgyűjtést
http://www.utazas.info/sarti-beach-uj mindenkinek csak ajánlani tudom, tengerre néző szép új szobákkal, last minute áron kaptuk
Ti most itt vagytok a Sarti B.apartmanban? Mi az emeleti épületben vagyunk. Lehet már el mentünk egymás mellett? Azt látom,hogy a fszt.-i épületeknél sok probléma lehet.
Sziasztok!
Tegnap érkeztünk, 30 órás út után Sartiba. Ibusz szervezés, Contibuszos busszal. Minden nagyon flottul ment az elején, a busz jól felszerelt, stb.
A magyar-szerb határon 1 órát vártunk.
A szerb-macedón határon kezdődtek a nehézségek, éjféltől hajnal 4-ig vártunk…
15 busz volt előttünk és jó darabig egyet sem engedtek át.
Kiengedni is jó óra elteltével engedtek ki a görögök felé. Lépésben haladtuk, a görögök is megindultak autóval a tenger felé. Sartit kerülővel közelitettük meg, valahol már hazafele tartó utasokat vettünk fel (Toroniban), olyan késében voltunk. Kétszer el is tévedt a sofőr, szóval gáz volt az egész.
Volt vagy fél4, mire a szállásukra értünk. Elment a kedvünk mindentől!!!
Szerencsére mára lenyugodtam, Sarti gyönyörű, de reménykedem, hogy hazafelé jóval rövidebb utunk lesz.
A Sarti Beach aparthotelben vagyunk, a szoba penészes, igérték h ma regel jönnek és csinálnak valamit vele, na azóta is jönnek. Kb 50 ok volt a szobában, kénytelenek voltunk felárért klimáért fizetni, de igy már komfortosabb.