Skopelos
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Szporádok
<   1 2 3 ... 7 8 9 ... 72 73 74   >
Üzenet
  Barbianka | #91134 Üzenet | 2009-02-26 14:47:36 | Filio
Sziasztok!

Már régóta olvasgatom ezt a forumot én is.
Eldöntöttük megyünk Skopelosra. icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif .
Mi Agnontasba mennénk. Ott is a Filio házat néztük ki.
Volt már ott valaki közületek, vagy hallotattok már valamit erről a szállásról???
Az utazási irodában azt mondták hogy nagyon kis nyugodt hely, és közel van a part is. icon_smile.gif
Ha valaki tud valamit írjon, akár ide akár privibe nekem.
Köszi mindenkinek.
  Cucuka | #91135 Üzenet | 2009-02-26 14:53:42 | Válasz a #91129. hsz-ra Előzmény #91129
Szius Karlo!
Koszike a válaszodat és a linkeket:D ...már én is átszámoltam a dolgokat...egyénileg ha mennénk drágábbra jonne ki és sok az átszállás és nehéz egyeztetnia járatokat, úgyhogy tobb mint valószínu, hogy mi is az Aeolust választjuk. Bár mi csak last minute-ra akarjuk megvenni a kirándulást, mert nekunk mindegy melyik apartmanban lesz még hely...és láttam, hogy szept.3án van is indulás Pozsonyból.Busszal már rég nem utaztunk, nem hiszem, hogy idén bevállajuk icon_smile.gif ..meg mivel mi Pozsonyban élunk és innét indít repuloutat az iroda, így kényelmesebb lenne...remélem tényleg osszejon:-)..nektek,akkor már tuti az út, ugye?..lehethogy, akkor szept.ben ott osszefutunk:-)

Mégegyszer koszi és szép napot kívánok!

Cucuka
  Cucuka | #91136 Üzenet | 2009-02-26 15:05:25 | Válasz a #91134. hsz-ra Előzmény #91134
Szia Barbianka icon_biggrin.gif
Mi is Szkopeloszra készulunk...szerintem nem kell aggódnod a helyválasztás miatt..ahogy olvasgattam a szigetrol kulonbozo fórumokon és oldalakon, Szkopelosz egészében csendes és nyugis hely icon_smile.gif

Cucuka
  Karlo | #91137 Üzenet | 2009-02-26 15:08:32 | Válasz a #91135. hsz-ra Előzmény #91135
Szia Cucuka!
Csak jelezném a last minutera, hogy az cinkes. Mi február 11.-én foglaltuk le az utólsó apartmant arra az időre mikor megyünk. Most mindenki Skopelosra akar utazni, aki látta a Mamma MIa című filmet. Véleményem szerint nem lesznek last minute utak, mert már most alig vannak üres helyek, de ezt Te is meg tudod érdeklődni az irodában. Persze repülővel egyszerűbb és gyorsabb és szerintem ha Pozsonyban van befizetve olcsóbb is, ha jól láttam. Ha sikerül úgy jönnötök szept. 03. mi is akkor érünk oda a busszal így elvileg találkozhatunk, ha nem odázzátok el a foglalást, bár mi Agios Konstantinos (Skopelos negyede) -ban leszünk. Agnontas a másik oldalon van. Sok sikert!!!
Üdv Karlo
  Cucuka | #91138 Üzenet | 2009-02-26 15:19:41 | Válasz a #91137. hsz-ra Előzmény #91137
Szia Karlo!
Én meg épp azt néztem, hogy Magyarországon most érdemesebb lenne nekunk megvenni az utat mint Pozsonyban..a forint gyenge árfolyama miatt. Hát remélem nem pottyanunk nagyot a last minut-tal..de elég jól ismerem a szlovákiai UI piacot és taktikákat...így bízom benne, hogy ne késunk le semmirol icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif ...nagyon bevagyunk sózva icon_biggrin.gif

pááá

Cucuka
  Barbianka | #91140 Üzenet | 2009-02-26 15:44:00 | Válasz a #91138. hsz-ra Előzmény #91138
Szia!

Én délelőtt kérdeztem az utazási irodát a helyek miatt és azt mondták, hogy még van bőven hely mindenhol. Mi juni 21-én mennénk és még számos helyett sorolt fel a hölgy.
Sőt azt mondta hogy érdemes kinézni az utazás kiállításra, mert kb 15 % kedvezményt adnak ha ott foglaljuk le az utat.
Kiszámolta nekem, hogy ebben az időpontban, önellátással és busszal fejenként 62000 Ft lenne az út. Szerintem ez elég baráti. 14 nap.
  Macsosz | #91160 Üzenet | 2009-02-26 22:00:13 | Válasz a #91134. hsz-ra Előzmény #91134
Szia Barbianka icon_smile.gif

Tegnap fizettem be az utat máj.31-től icon_exclaim.gif
Bár idén is rulett apartmanba megyünk,megjelöltem a
Filiót.Ha lehet,ott helyeznek el.
Nézegettem a sziget térképét.Kb.félúton van a két kikötő között.
Nem tudom,honnan mennek a hajók a szomszédos szigetekre icon_exclaim.gif
Ezt nem tudtam kideríteni a Skopelos honlapon icon_rolleyes.gif
Ja...közel vannak a legszebb partok,amiket mind végig kell strandolnunk icon_wink.gif
Vhol láttam egy buszmenetrendet(újra kell keresnem,mert nem írtam le icon_evil.gif):sűrűn járnak icon_exclaim.gif De kocsit szeretnénk bérelni pár napra.
Eddig csak 1 helyen találtam díjakat(148eu/5nap),de kérek majd ajánlatot a többi helyen is.
Ti mikor s hogy mentek icon_question.gif

Üdv,Macsosz icon_smile.gif
  Döme | #91222 Üzenet | 2009-02-27 15:19:05 | Válasz a #91160. hsz-ra Előzmény #91160
Ha jól tudom, Glossaból és a Skopelos-öbölből is indulnak hajók a környező szigetekre.
  Mamin | #91227 Üzenet | 2009-02-27 16:05:58 |
Sziasztok!

Ma voltunk az utazáskiállításon és lefoglaltuk a nyaralást Skopelosra. Már régóta szerettünk volna ide eljutni, ezért bár sok egyéb uticél is felvetődött, most mégis ezt választottuk. Miután ide csak ez az egy iroda utaztat, s egyénileg drágább, így most először választottuk az Aeolust utaztatónak. Reméljük, nem bánjuk meg, sőt! Eredetileg augusztusban, 12-25-ig szerettünk volna foglalni, de legnagyobb meglepetésünkre már nem volt hely a buszokon ebben az időpontban. Ugyanis a szlovák irodában már rengeteg helyet lefoglaltak. Vagy az apartmanban, vagy a buszon nem volt hely, több időpontot megnéztünk. Igaz, most az egyszer ragaszkodtunk a tengerre néző apartmanhoz, így az Aegean View házhoz, ahol minden teraszról rálátni a tengerre és nem számolnak külön felárat emiatt. Nem számítottunk rá, hogy ilyen korán ennyi foglalás történik, ezért gondoltam leírom mit tapasztaltunk, hátha valakinek hasznos információ. Egyébként az Aeolus iroda sajnos csak Rodosra és Korfura hirdetett meg külön vásári akciót, más uticélra nem. A 14 napos utazásunk végül két főre, helyjegyfoglalással és útlemondási biztosítással 172.000 Ft lesz busszal, július 1- 14 -ig. Ebben a 11%-os first minute kedvezmény van benne.
Szép nyaralást kívánok mindenkinek! (A képeket nézegetve ez nem is kétséges.)
Üdv,
Mamin
  Barbianka | #91229 Üzenet | 2009-02-27 16:57:10 | Válasz a #91160. hsz-ra Előzmény #91160
Szia Macsos!
Mi június 21-én szeretnénk menni. Addigra már a tenger is jó meleg lesz.
Vasárnap megyünk ki az utazási kiállításra és ott szeretném majd lefoglalni.
icon_lol.gif Ha jól olvastam mamin hozzászólását akkor még sincs kedvezmény a kiállításon, csak azt nem értem hogy akkor miért mondta a telefonban az utazási irodás hölgy hogy van, na mindegy.
Valahol én már láttam hogy hol lehet megnézni az autóbérlésekről az infókat, most hirtelen nem találom, de ha meg lesz megírom.
Amúgy mi úgy döntöttünk, hogy robogot bérlünk. Az jóval olcsóbb és szabadabb. Mi korfut azzal jártuk be. Imádjuk a görögöket, eddig voltunk parálián, 3 szor korfun és egyszer athénban, de az már régen icon_biggrin.gif . Már 4 éve hogy csak belföldön nyaralunk a gyerköccel. De most már elmúlt 3 éves, remélem meg lesz addig amig mi kettesben elmegyünk egy kicsit romantikázni. icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif .
  Mamin | #91230 Üzenet | 2009-02-27 17:01:48 | Válasz a #91229. hsz-ra Előzmény #91229
Szia Barbianka!
Igen, én is úgy tudtam, hogy a kiállításon lesz kedvezmény. Emiatt mentünk ma befizetni. Sajnos csalódnunk kellett. No mindegy, a lényeg, hogy ezen kívül minden jól sikerüljön! Majd kíváncsi leszek nagyon, milyen hírekkel jöttök haza.
Üdv,
Mamin
  Macsosz | #91232 Üzenet | 2009-02-27 17:45:07 | Válasz a #91222. hsz-ra Előzmény #91222
Szia Döme icon_smile.gif

Sajnos azt nem tudtam még kideríteni,h.melyik szigetre melyik kikötőből indul hajó icon_rolleyes.gif
Ezért is própálnánk félút környékén szállást kapni.Akkor egyik irányba sem kell sokat buszozni!
A SKOPELOS link nagyon jó,de még ott sem találtam ilyen menetrendet.
...vagy csak én bénázok megint icon_exclaim.gif icon_question.gif

Macsosz | #91233 Üzenet | 2009-02-27 18:02:53 | Válasz a #91229. hsz-ra Előzmény #91229
Szia Barbianka icon_smile.gif

Hát...Mumin híre nem biztató a magyarok számára icon_cry.gif
Remélem mindenki sikerrel jár,aki a kiállításra bízza az útját icon_exclaim.gif
A kedvezmény hiányát nem értem icon_surprised.gif A katalógus tele van vele icon_exclaim.gif
mi még belefértünk a 15%-ba icon_biggrin.gif,bár mi tavaly is velük voltunk Krétán.
Nem volt semmi gond az irodával.
A Skopelosra kihelyezett vezető viszont nem beszél magyarul icon_exclaim.gif
Én jobban kedvelem a zárt járgányokat,és a párom is igen régen vezetett motorfélét.Ha nem túl húzós,inkább kocsit bérelnénk!

Egy kicsit szoríts nekünk is,h.ne fagyjunk bele a tengerbe előttetek
2-3 héttel!ha mégis,csákányozzatok ki minket icon_exclaim.gif icon_wink.gif

Karlo | #91235 Üzenet | 2009-02-27 18:35:55 |
Hello Mindenkinek!icon_biggrin.gif:
A hajók Skopelos kikötőből indulnak
Skopelos - Alonissos egy út 8,5 euró/fő (2 fő oda-vissza 34 euró) az út 45-50 perc
Sokpelos Skiathos egy út 16 euró/fő (2 fő oda-vissza 64 euró) az út 20-25 perc
Ezeken a linkeken megtaláljátok. icon_exclaim.gif
https://www.greeka.com/sporades/skopelos/island/skopelos-ferries.htm
https://greekacom.forth-crs.gr/english/npgres.exe?PM=BO

Üdv Karlo icon_cool.gif
  Ericsike69 | #91236 Üzenet | 2009-02-27 18:35:58 |
Sziasztok! Úgylátom nemigen lesz last minut út icon_cry.gif pedig Skopelost néztük ki második útnak augusztus végén de azért reménykedek icon_lol.gif . Várom majd a beszámolókat. Sziasztok Erika
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Szporádok
<   1 2 3 ... 7 8 9 ... 72 73 74   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu