A rendőrök rászálltak az EÜ készletre, reggel bementem patikába és kértem, hogy ami lejárt, ill lejár a közeljövőben (idén) legyenek szívesek kicserélni, szerintem így a legolcsóbb, mert a tasak, meg az olló, gumikesztyű annak nem jár le
Kissas!
nagyon -nagyon köszönöm az infókat!Szerb dinárt már váltottunk, és elméletileg Leskovacban szállunk meg odafelé és Igoumenitsában másnap.
Hazafelé Meteorák vagy Thassos (ez még képlékeny) és Ivan Velikovic Niska Banja .ez a terv.
Nem kínszenvedni akarunk, hanem élvezkedni, ezért ez a "sok" megálló.
Milyenek a szerbek a magyarokkal szemben? Erről van valami infója valakinek?
Macyca!
Komáromban is volt egy csomó gyerekes gurulós, imádom nézni az arcukat, csodálatos a mosoly, mert ők is motorosok!
Suvimarta; és persze mindenki másnak is aki kíváncsi rá:
egy jó biztosító kell akinek a asziszt biztije mocira is érvényes (nekem annó EUB volt),
kell egy tranzit szállás is, (de mielőtt oda értek Belgrádot hajnalban érdemes letudni, akár 7vége, akár 7közben) volt olyan ismerősöm aki a kisfönököm lefelé egy seggel végig, de visszafelé már nem vállalta be,
benzin mindig legyen tartalékban, mert sztrájk mindig (Szerbeknél is) közbe jöhet, mielött tankoltok kérdezétek meg, hogy a bankkártyát elfogagják-e nekem még a Szerbeknél a pályakapuknál is elfogadták, Macedonoknál meg aszem 1-2-1euró volt, de a tikettet mindig kérjétek, mert rendőr komolyan büntet, úgy mint gyorshajtásért is,- meg lehet spórólni egy csomó utánjárás-pénzváltást, én nem is vittem csak annyi eurót ami a kapuknál kellett, de abból is maradt,
energia ital szívószállal mindig legyen kéznél,
ajánlom a protektor inget, mert az alá,-fölé lehet öltözni időjárástól függően,
most így hirtelen, de ha bármi kérdés van szívesen válaszolok, v. utána nézek.
Biztos jó volt!
Én a kicsi lányommal (6 éves) látogattam meg tegnap a szüleimet Tápiógyörgyén. Félút előtt egy kicsivel el kezdett esni az eső, de akkor már úgy voltam vele, hogy tökmindegy, hogy előre vagy vissza megyünk. Természetesen jól eláztunk a hátra lévő 60-70 km-en, hiába voltunk beöltözve. Mikor odaértünk, kérdeztem a kis csajt, hogy jön-e máskor is motorral? A válasz fülig érő szájjal, hatalmas igen volt. Hiába apja vére!!
Most nagyjából visszaolvasgattam fórumot.
Kissas! Ha nem terhellek vele, adnál nekünk pár jó tanácsot a júniusi lefkadai utunkhoz?
Minden féle, ami eszedbe jut!
(persze bárki jó tanácsát örömmel megköszönöm!)
Macyca!
Egy hangos sóhajt nem ér egyik sem, de én hiszem, hogy nincs kifizetetlen számla és mindenkinek benyújtják , kinek így kinek úgy!
Más: tegnap legurultunk Komáromba, volt 3 napos ulihuligánkodás, de mi csak lekukkantottunk. tuti volt
Persze! Csak ott a gond, hogy mi vagyunk a viccek szenvedő alanyai! De hát kell évi 14 milliárd Londonnak háborús kárpótlásra, évi több milliárd kárpótlás állítólagos deportálások végett + ehhez még a hitközségüknek, vagy mi a francnak évi néhány milliárd életjáradék! Ezeket, mind mi tapsoljuk össze! Plusz, még ezeknek a tetves politikusnak titulált görényeknek az ámokfutásait.
Tomo242008. október 29. 08:14Sziasztok !
Valaki meg tudná mondani érdemes e ilyen sisakzoknit venni a bukóra ?
A bukó HJC FZ9 , és a mostani hideg levegő nagyon bavág a sisak alján és lefagy az arcom (maszkban is) . Gondoltam ezzel elég jól le lehetne zárni a sisak alját .
pohi[12505] 2008. október 29. 15:15Nekem is van ilyen még a www.danger.hu oldalon vadásztam egyet és a motorokiállításon vettem tőlük. Asszem 4000 Ft volt. Én első használatkor rájöttem, hogy 120-nál elválik a sisaktól, ezért vettem 2 oldalas ragasztót és felragasztottam azzal a sisak köré. Utána nem kellett kínlódani, hogy óvatosan vegyem fel. Tökéletes szél és zajvédelmet biztosít, hideg szeles ídőben kiválló, de volt, hogy jó időben is rajta volt, ha jól szellőzik a sisakod akkor anem zavaró melegben sem"
Igaz most már kifelé megyünk a hideg szezonból, de azért érzékenyebbeknek még hasznos lehet
Én már nem tudom, hanyadszor tankoltam az idén. Mert hogy, én télen is megyek a géppel, ha csak le nem esik az ónos eső, vagy a nagy hó. Ahogy elnézem az időjárkálást, egy darabig még öltözni kell .