Zakynthos
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
<   1 2 3 ... 7 8 9 ... 490 491 492   >
Üzenet
  Jox | #13104 Üzenet | 2006-08-01 11:21:58 | Navagio
  Vojandi | #13232 Üzenet | 2006-08-02 12:36:14 |
Valcsi ma küldött friss híreket, miszerint minden jó. Két napig autóval járták a szigetet, tegnap hajóval mentek a sziget körül és pénteken hajókirándulásra mennek Kefallóniára.
Andi
  Lloth | #15077 Üzenet | 2006-09-04 15:10:09 |
Kedves Fórumozók!

Nagy a csend Zakynthos körül! icon_sad.gif
Hát annyira jó volt odakint. hogy haza sem jöttetek? icon_biggrin.gif
Mert nagyon kíváncsi lennék bundas és valcsi beszámolóira, képeire, ha nem túl megterhelõ feladat egy kis isdõt szánni majd ezekre!
Kérlek, írjátok meg, hogy milyen volt és hadd nézzük a képeket, hisz lehet, hogy jövõre mi is ide utaznánk! Légyszike!
Egyébként ha bárki tud valami közelebbit a szigettel kapcsolatban és megosztaná velem, azt nagyon megköszönném! Bármi érdekel...

üdv és köszi elõre is

lloth
  Kvalcsi | #15080 Üzenet | 2006-09-04 16:25:52 |
Kedves lloth!

A fotóimat már láthatod vagy két hete a "Fotóalbum" rovatban, a címe Zakynthos és Kefalónia 2006.

A beszámolóm készül, de mivel én csak a munkahelyemrõl tudok írni, így lassabban megy, mert ugye dolgoznom is kell.

Üdv:
  Kvalcsi | #15081 Üzenet | 2006-09-04 16:31:55 |
Szia lloth!

Azt elfelejtettem írni, hogy a "Leírások" rovatban van Zakynthosról információ Vojáki Andi jóvoltából. Amennyiben még nem "jártál" abban a rovatban ajánlom nézz be, hiszen ahogy idõnk engedi, sok mindenrõl írunk benne részletesen. A hellasz.hu-n történt regisztrációd és az oda (nem a fórumra) való belépésed után mindenhez hozzáférsz. Jó olvasást kívánok!
Egy hónap múlva biztosan készen leszek egyébként az élménybeszámolómmal. Jox nincs itthon, így nem tudnám feltenni.
  Lloth | #15082 Üzenet | 2006-09-04 16:41:52 |
Szia kvalcsi!

Köszi, idõközben megtaláltam, a beszámolós "csúszás" miatt meg ne aggódj! icon_biggrin.gif Én is hasonló cipõben jártam, de én sokkal lassabb voltam, mint Te leszel! icon_biggrin.gif
Csak nagyon kíváncsi vagyok mindenre, mert vlószínûleg ez lesz a jövõ évi úticélunk.
Úgyhogy nagyon türelmesen várok és ha nem baj, majd kérdeznék is, ha már jobban összeállnak a gondolataim Zakynthos-szal kapcsolatban.
Egyébként elõre is köszi mindent!

üdv
lloth
  Vojandi | #15085 Üzenet | 2006-09-04 22:19:54 |
Szia Valcsi!

A beszámolót Jox nélkül is fel tudod tenni, a beszámolók rovat alján van küldés címû gomb, ha ott megnyitod az ablakot, ctrl+C ill. bemásolás: crtl+V billentyûparanccsal be tudod illeeszteni, és elküldeni a beszámolód.

Puszi
Andi

Kedves lloth!

Amikor a leírást írtam, azt hittem Zaki az álmaim szigete, de amiket Valcsi mesélt róla, azok elvették a legcsekélyebb kedvemet is odautazni. Természetileg csodás hely, de hangulatilag állítólag nincs az a görög flair.

Andi
  Kvalcsi | #15094 Üzenet | 2006-09-05 08:40:42 |
Szia lloth!

Azért is készül lassan a beszámolóm, mert megpróbálom nagyon részletesre írni, hogy minél több infó legyen benne.
Természetesen kérdezhetsz nyugodtan, szívesen válaszolok amennyiben tudok.

Üdv.:
  Kvalcsi | #15095 Üzenet | 2006-09-05 08:43:17 |
Szia Andi!

Nem hinném, hogy készen lennék a beszámolóval Jox hazaérkezéséig, de ha igen, majd felteszem. Köszi.

Puszi:
  Lloth | #15107 Üzenet | 2006-09-05 12:27:42 |
Kvalcsi beszámolójára pontosan ilyen okok miatt vagyok nagyon kíváncsi! A természet mindenképpen megér egy hetet, de hát olyan sok idõ van még jövõ nyárig... meglátjuk a dolgot!
Egyébként bár ez nem a Kréta rovat, de azért itt jegyzem meg (mivel általános dolognak gondolom), hogy Krétáról is rengetegen vannak nagyon jó véleménnyel a vendégszeretet és a görög hangulatot illetõen, nekünk mégis voltak rossz és jó tapasztalataink egyaránt. Összességében viszont jól telt a két hetünk és jó, hogy Krétára mentünk nászútra. Lehet, hogy Zakynthos is hasonló... Egyébként egyik jó ismerõsöm nagy utazó és idén Zakynthoson voltak és csak szépet meséltek a helyrõl: ha részletesen lesz idõnk átbeszélni az utazás részleteit, feltétlenül beszámolok róla!

üdv

lloth
  Lloth | #15108 Üzenet | 2006-09-05 12:30:17 |
Egyébként köszi kedves Valcsi és Andi a válaszaitokat! Rendik vagytok! icon_biggrin.gif
Szóljatok, ha segíthetek én is valamiben!
  Kvalcsi | #15111 Üzenet | 2006-09-05 13:19:06 |
Kedves lloth!

Nagyon szívesen! Természetes, hogy válaszolunk amint idõnk engedi.

Természetes, hogy van akinek ez tetszik, van akinek az. Nem vagyunk egyformák, és nem egyformák az igényeink sem. Én tizedszer utaztam idén Görögországba, de itt hiányzott az a valami, ami a többi helyen megérintett. Csodálatosan szép a sziget természetileg, de nincs meg az a bája, mint pl. Kosnak.

Üdv.:
  Vojandi | #15120 Üzenet | 2006-09-05 15:42:22 |
Szia lloth!

Ez az pont, amit Valcsi ír, hogy nincs meg az a báj. Én ismerem Valcsit és tudom, hogy hasonló helyek vonzanak minket, így el hiszem neki, hogy én is hasonlóan nem érezném ott azt a "valamit", de másrészrõl meg engem is nagyon érdekel a sok gyönyörû természeti csoda, ezért én most úgy gondolom, hogy Zakira nem szánok rá egy hetet, hanem inkább Lefkászra vagy Kefallóniára, és majd onnan mennék át Zakira mondjuk 4 napra. Úgyis régi nagy álmom volt e 3 szigetet kombinalni egy 3 hetes nyaralásba...de ez még a távoli jövõ regéje, mert jévõre ez már szóba sem jöhet.

Andi
  Kvalcsi | #15736 Üzenet | 2006-09-29 10:35:55 |
  Kvalcsi | #15737 Üzenet | 2006-09-29 10:37:39 |
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
<   1 2 3 ... 7 8 9 ... 490 491 492   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu