Hát gőzöm sincs,hogy kell ide felrakni a képeket igy 4 óra alvás után,de vagyok oly bátor és megadom hol találhatjátok meg:)
Azon a ki kicsodás oldalon Homolya Kornélia,és a görög09 mappában:)
Annyira büszke vagyok magunkra:D Tök jó volt ott állni a turisták közt,és tudni,h igen én magyar vagyok és nekünk köszönhetik:)
Nagy segítség lenne, ha legalább bemásolnád a linket. Persze csak ha már jól kialudtad magad. Biztos bennem van a hiba, de nem tudom, mi az a ki kicsodás oldal, a többiről már nem is beszélve.
Indul a visszaszámlálás!!! Már csak 18-at kell aludni és indulunk!
Eddig egy autó, ha valaki csatlakozna jelezzen!
Eggyütt talán nem lesz olyan hosszú! Nekünk ez a 3. görög túra!
Sziasztok!kiváncsi lennék, hogy volt-e valaki esetleg 2011-be kamena-vourlán?ha igen minden érdekelne,mert a régebbi hozzászólóktól nemsokmindent lehet megtudni!!!!Ha sikerül idén ezt a helyet válasszuk,kettő hétre busszal.üdv.
Szia!
Bár nem sok infó,de azért megosztom.
1x voltunk ott,a Hotel Levendiben volt a szállásunk.A hotelhez tartozó partszakasz,melyet aluljárón keresztül kellett megközelíteni,hatalmas gömbölyű kövekből állt.Szinte nem is tudtunk bemenni a vízbe:(
Mi autóval voltunk,így nem volt gond egy másik strandot keresni.
Egyébként úgy emlékszem,hogy népszerű üdülőhely a görögök körében.
Régebben többször is voltam 3-4 napnál többet sose,nemigazán jó a partja,talán az északi oldalon a kemping körül homokos lassan mélyülő,de ott meg 5-600m-t kell bemenni hogy derékig érjen a víz,Ez a központtól kb 2km nyár közepén déli órákban gyalog halálos.Nagyon be tud szorulni a meleg. Autóval nagyon jó kiindulási pont sokfelé lehet elindulni.Csodálatosan szép hely,fantasztikus az esti hangulat az egész partszakaszon,őrült nyüzsgés van.Autó nélkül nem tunék 2 hetet eltölteni ott (bocsi minden Kamena Vourla fun-tól),talán inkább más úticélt választanék.