Személyesen nem ismerem ugyan, de azt olvastam, hogy kb. 50 méterre van a parttól, a központtól pedig 150-200 méterre. 4-5 személyes apartmanok vannak benne.
Sziasztok!
Idén is görögorsagba utaznék juniusban,de sajnos egyedül,Sartira gondoltam,ha lenne valaki aki ebben az idõpontban utazna,és szintén egyedül jelentkezzen.
Részletes leírást találtok Budapest-Sarti útvonalról Szerbián és Macedónián keresztül, és néhány információ azoknak, akik még nem jártak Sartin. A honlapcím mégegyszer: http://www.sartisarti.com/
Köszönöm, hogy elolvastátok, és örülök, hogy tetszett a honlap.
Akár a leírásból vagy az oldalról hiányzik valami, ami mások számára is hasznos lehet, légyszives jellezzétek és mielõbb pótolom.
Üdv
Olgi
Petyaa | #52620 | 2008-02-12 13:38:27 | info kérés
Sziasztok!
Napok óta olvasom a hozzászólásaitokat, sok hasznos és számomra új információhoz jutottam.
Több éve vágyunk egy Görögországi nyaralásra, mely valószínüleg idén megvalósulhat.
Kérem a segítségeteket abban, hogy a kulfoldiszallas.hu-ról, illetve Sartin a Haus Katherinával kapcsolatban van-e tapasztalatotok, megbízhatóak-e, van-e esetleg információtok.
Izgatottan várom az esetleges véleményeket!
Üdv: Petyaa
Sziasztok!
Kérdésem a következõ.Ismerõseim Uranopolisba mennek van valami információja valakinek?Autoval Junius végén.
Köszike minden segitséget.Bocsika
Legalább 2 ilyen nevû ház van,melyikre gondolsz ? Nekem a pékséggel szemben levõ tetszik, oldalról -jobbra nézve-rálátni a tengerre.Sarkon van,a Vienna a másik sarkon,mellette a Kostas.Közel a parkolóhoz.