Szia Jox!
Köszi a tippet és a képet. Láttam filmet a szurdokról és mindenképp szeretnénk megnézni élõben. Tudom, hogy messze van, de azért még reménykedem, hogy nem lehetetlen
Szeretünk túrázni és valahogy csak visszajutunk, mégha az éjszakába is érünk vissza a szállásra
Ami sokkal reálisabbnak tûnik a Lassíthi-fennsík bebarangolása, ugye?
Csillag
Igyekezni fogok a beszámolóm megírásával, július 10 körül várhatod.
Jártam én is Kos szigetén, és azokon a helyeken is amit említettél. Kosról egy részletes leírást is készítettem, sõt az élménybeszámolómat is igyekeztem sok információval megtölteni. Ezeket mind olvashatod itt a hallasz.hu-n.
Megpróbálok most is hasonlóan informatív élménybeszámolót írni, és készítek sok szép fotót, amit majd a fotóalbumban megnézhetsz.
A Dikté barlangban a gyermek Zeuszt Adraszteia és Íó nimfák nevelték, Amaltheia kecskenimfa tejével táplálkozott. A felnõtt Zeusz azzal hálálta meg a nimfák jóságát, hogy elkérte Amaltheia egyik szarvát (ebbõl lett a bõségszaru, amibõl sohasem fogyott ki az étel), és a nimfáknak ajándékozta.
Amikor a nimfák lakmároztak, mindig hátradobtak valamit a Lassithi fennsíkra, azért olyan termékeny ez a vidék.