Köszi az infót, örülök neki, h meg voltatok elégedve velük!
Élménybeszámolót mindenképp írok, de mivel 11 napra megyünk, így sajnos csak az után tudod elolvasni, miután hazajöttetek! Pont aznap jövünk, amikor Ti mentek...De majd egyeztetünk utána
Érezzétek jól magatokat!
Összességében hogy értékeled a nyaralásotokat? Ugye jól emlékszem, máshova szerettél volna menni, nem Rodoszra?
Remélem, végül jól sikerült a pihenés és Rodosz is tetszett.
Ian | #109133 | 2009-07-13 14:12:10 | Válasz a #109062. hsz-ra
Kaliszpera mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mindent ugy csinálok, ahogy leirtátok, mégsem tölti be a képeimet, már majd felrobbanok a dühtől!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Még mit kéne tennem, hogy megoszthassam veletek élményeimet????????????????????????SOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szia CSZ75 !
Igen, jól emlékszel. Nem csak, hogy máshová szerettem volna menni, hanem már be is volt fizetve a teljes összeg Korfu szigetére, pontosabban Sidariba egy buszos útra, a Dias Zeus Travellel. Ekkor jött a meglepetés. Az egyik családtagom szólt, hogy az Ibusznál talált egy akciót, csak a már befizetett utat le kéne mondanunk a Diasnál. 5 ezer forintot buktunk a dolgon, de nyertünk helyette egy Rodoszra /FALIRAKIBA/ szóló repülős utat. Ugyanazon a napon utaztunk egyébként, mint ami tervbe volt véve, csak a célállomást tudtuk meg indulás előtt 2 héttel. Mindenesetre nem bántam meg, mert nagyon jól éreztük magunkat mindenféle szempontból. A szállással maximálisan meg voltunk elégedve, a település ellátottsága is nagyon jó volt, /supermarketek, üzletek, tavernák, buszközlekedés/ és maga a sziget is bővelkedik látnivalókban /főleg Rodosz városa/. Az időjárás is kedvező volt, mert még nem volt az a nagy kánikula. A meleget majdnem minden nap enyhítette egy kis szellő. Egyszóval mindenkinek kívánom, hogy ilyen jól sikerült, élményekkel teli nyaralásban legyen része a nyáron!
A lényeg, hogy jól sikerült a rodoszi nyaralásotok, Korfu pedig lehet a következő úticél.
Gondoltam, hogy tetszeni fog a sziget, szerintem Rodoszon mindenki megtalálhatja, amit keres.
Szerintetek mennyire megbizható, az online autobérles? Rodoszra megyünk és ugy szeretnénk autót bérelni, hogy a reptéren várjon. Van valakinek tapasztalata ez ügyben? Az utazási irodában is lehetne intézni, de úgy sokkal drágább.
Sziasztok!
Aki járt már Falirakiban: mi a véleményetek, babakocsival mennyire járható hely? Esetleg a Soula apartmant ismeri valaki?
Előre is köszönöm, Andrea
Amúgy nagyon szép helyre mentek, mi sajnos nem voltunk, de 2 éve a barátaink voltak Rodoszon kombinált úttal és nagyon tetszett nekik. Valamelyik nap néztük végig a képeiket, lesz hova mennetek, az biztos.