haho!
köszi a választ nektek.
Azthiszem akkor valami tökfödôt mégis itthon szerzek be. A matrac akkor türhetô.. A napernyôre én 5-6 Eurot hallottam (olvastam) és azt nem biztos, hogy mindennap bírnám (anyagilag) bár majd meglátjuk.
Ha vízben vagy, szerintem úgy kibírható a meleg, ami nagyon fontos, 40 faktoros naptejet vigyél, jól kend be vele az arcod, vállad, és akkor nem lesz semmi gond, még árnyék sem kell
Egyébként az Avonnál van olyan akció, hogy 1-et fizet 2-t kap, gyorsan be is vásároltam a gyerekeknek való 30 és 40 faktoros spriccelõs naptejbõl
Egy kis segítséget szeretnék kérni!
A fotoalbumoknál Sarti képei között a 17. kép érdekelne!
Ha valaki megtudná mondani hol van nagyon megköszönném!
Mert sajna a képhez nincs odairva.
Igen a napozáshoz már én is vettem egy Avonost, ami 50 faktoros, és gyerekeknek van, gondoltam az jó lesz nekünk, és van még 30 faktoros is. Már elôkészítettem a böröndöt is és a búvárfelszerelést, pedig még mindig 23 nap ( na mindegy fél lábon is kibírom már
Nektek 4 nap az már nagyon jó!!!
Limni keriou (Keritõl nem messze): Mondcsak ide busszal (helyi) is el lehet jutni?? Gyönyör? hely, lehet, hogy ott fogunk strandolni...
Vagy talán még gyalog is el lehet menni oda? Laganasból
Szia! Mi tavaly Keriben laktunk! Jó hely, bár sokmindent nem lehet csinálni ott, van pár taverna, néhány szupermarket és egy ajándékbolt! Egyébként szép hely! A strand nagyon picike, úgyhogy nagyon közel kell feküdni másokhoz, de jó a víz! Búvárkodásra tökéletes! Mi is búvárkodtunk és képzeld találtunk polipot sõt még csillagot is a homokba úgyhogy jól körül kell nézni! Gyalog nem nagyon lehet oda elmenni, busz az viszont van. Mi kocsival mentünk át Laganasba, nem sok idõ! Ha van bármi kérdésed Kerirõl szívesen válaszolok!
Busz biztosan visz oda, vagy ha ügyesek vagytok, biztosan megismerkedtek az apartman lakóival, és lehet közösködni
Mindenesetre az utazási iroda alkalmazottját jól kérdezzétek ki, milyen megálló, milyen sûrûn jár a busz, stb.
Nekem Keri nem tetszett, túl egyszerû volt. Viszont a Keri-s részen ha arrébb mentek vannak eldugodt strandok, azok gyönyörûek
Esetleg érdemes lenne kipróbálni a biciklit, akár csak 1 napra.
És persze a hajókirándulások, azt ne hagyjátok ki, az a legjobb az egészben. Tényleg olyan partokat, tengerszínt sehol nem fogtok látni csak ott.