Szimi nagyon tetszett, de olyan sok helyen nem jártam még! Bármennyire is visszavágyom, nem valószínû, hogy vissza is jutok, csak ha már végigjártam azokat a helyeket, amiket kinéztem. Azok meg nem akarnak elfogyni.
Egyedül Róma az, ahova vissza is járok, oda télen fapadossal olcsón el tudok menni.
G. szigetek közül még mennék Korfura, Zakintoszra, Kefalóniára is szívesen, no meg Mikonoszra is. Ezek után vissza Szantorinira. Majd meglátjuk.
Ti mit terveztek jövõre?
Üdv. szepeva
Ian | #48950 | 2007-11-26 17:37:44 | Válasz a #48801. hsz-ra
Szia Szepeva!
Még "képlékeny" a dolog,de ha összejön akkor Kréta.
Üdv:Ian
Én nem voltam ebben a szállodában, de mindenkitõl csak jót hallottam róla. Többször elmentem mellette annak idején és nagyon jó benyomást tett rám is így külsõ szemlélõként. Klassz helyen fekszik, nyugisabb helyen, de közel Kos város kikötõjéhez és a környékén nagyon sok üzlet, taverna, autókölcsönzõ található.
Mióta tudom, hogy Kosra megyünk idén, elkezdtem beleolvasni a fórumba. Nagyon tetszik amit eddig olvastam. Tegnap meg is rendeltem az általatok ajánlott Tõzsér féle könyvet.
Itt a hellasz.hu oldal "Leírások" rovatában találsz részletes ismertetõt Kos szigetérõl. Hasznodra lehet az is. Sajnos a Tõzsér könyvet nem biztos, hogy sikerül addíg megkapnod, mert állítólag sehol nem kapható már. Tervezik az újranyomását, de hogy abból mikor lesz valami azt nem tudom.
Nézz be a "Fotóalbum" rovatba is, nagyon sok album van fenn Kos szigetérõl készült képekkel.
Köszönöm a infót!
Azért reménykedem, hogy sikerül beszerezni a könyvet. Már nagyon várom, hogy beleolvashassak.
Az általad írt ismertetõ és fórumban leírtak alapján is sok hasznos infóhoz jutottam már. Szeretek alaposan felkészülni a nyaralásra.
Majd meglátod, hogy Kos sokkal szebb mint a fotókon! Rengeteg a látnivaló Kos városban és az egész szigeten, az egy hét kevés lesz rá!
A repülõre semmilyen szúró-vágóeszközt nem lehet felvinni, csak a bõröndben lehet feladni. Ha jól tudom, személyenként 20kg lehet a poggyász, ezen felül fizetni kell érte. De egy kisebb bõröndöt kézipoggyászként is felvihetsz a gépre, azt már nem szokták lemérni. Folyadékot sem lehet felvinni, mert elveszik tõled.
Most ennyi jut eszembe, de kérdezz nyugodtan!