Sziasztok!
Szeretném megkérdezni,hogy Marmarason van-e lehetőség valahol gumimatracot felfújtatni? Jó lenne,mert akkor a pumpa sem foglalná a helyet a bőröndben!
Szia Kisskov! Mi szintén július 15-től leszünk.
Szia Napfény! Politis Apartmanban leszünk.Köszike a tartalmas részletekért.A Paradiso Beach merre van? És a Sithon-körút tapasztalatait is szívesen fogadnám.Köszönöm szépen.
Tudom, hogy az időjárás kiszámíthatatlan, de az előző évek tapasztalatai alapján szeptember 10-20 között milyen szokott lenni az időjárás? Érdemes ekkor még ellátogatni ide?
Örülök,ha tudsz hasznosítani a leírásokból A Paradiso Beach közel van a Politis apartmanhoz,nem a városközpont felé,hanem kifelé kell indulni (a kapun kilépve jobbra fordulva).A beach legvégén van egy nagyon jó kis öböl rész,rajtunk kívül 1-2 ember volt legfeljebb A Sithon körút nekünk nagyon tetszett az akkori idegenvezető,Marcsi vezetésével (nem tudom,hogy Ő van-e még Marmarason) .Röviden:Sitia (halott város),Toroni,teknősbéka szigetnél+egy szép öbölnél fotózási lehetőség,Sarti szabad program,Narancs part fürdőzés.
Mi voltunk már pár évvel ezelőtt szeptember 15-től két hetet Sartin (ami ugye közel van Marmarashoz),napközben 32-35 fok,a víz szuper meleg volt,a hazaindulás napján esett csak egy kis eső,de akkor sem volt hideg.Nem volt már tumultus,amit nem is bántunk
Az jó. Grandon kívül visz még ide iroda? Illetve van valami látnivaló olyan 50km-es körzetben? Mert azt láttam a google maps-on, hogy sok szép kis öböl van a környéken, de egyéb látnivalókról nincs infóm. Kassandra-félszigetre át lehet kompozni járművel?
Szia, a Grandon kívül más iroda nem visz oda, a kirándulásokról pedig a Grand Neos Marmarasos fórumán tudsz tájékozódni, nagyjából azokat a túrákat lehet megtenni, esetleg a Grand nélkül, pl. gépkocsi bérléssel. A Kassandra félszigetre is át lehet hajózni.
Marmaras egyébként nagyon szép, mi ott nagyon jól éreztük magunkat, és tervezünk is még visszamenni egyszer.
Üdv/Molli
A fő téren vannak,a kikötőnél a kajáldák,de a fish gaverna-t ajánlom mindenkinek. Amit nem ettünk meg kenyeret,azt bedobták a halaknak a pincérek. Szuper hely. Ez fentebb va, a fő tértől,bár ez is attól függ,hogy honnan nézzük
Most nézem,hogy voltak változtatások az oldalon...hol tudom kitörölni,amit beírtam és megsem kell és miért csak 2 mondat jelenik meg,a többi hova tűnik?
Aha,ha telefonról írok,akkor nem jelenik meg a teljes írásom...ez érdekes és már szerkeszteni sem tudom azokat,na mindegy...
Az előző oldalon kérdezte valaki a jó tavernákat,erre írtam,hogy a Fish Tavern a legjobb,szerintünk Ez a kikötőtől,felfele van,a lefele a lejtőn,de majdnem a kikötőben.Konkrétam a tengert nézed,amikor eszel és a maradék kenyereket a tengerbe dobják a pincérek,hogy megegyék a halacskák
Ezzel majdnem szemben,a sarkon egy kisebb kajálda,ahol a grandosk kedvezményt kapnak,na itt nem kaptam muszakát már szeptemberben,mert már nincs szezonja.
Illetve Marmaras másik végében vannak még étternek,a másik kikötőnél,na itt is jókat ettünk.
Ami nekünk nem jött be,az pont a kikötővel szembeni,nagy kajálda.Totál más árat fizettünk,mint ami ki volt írva a táblára és még csak finom sem volt a gyros.Nem tudom már a nevét,a kalóhajót néztük pont ill.egy kis trafikot.
Aki pedig teheti,az autóval menjem át Sratira,este.Ez a legszebb túra ill. út.De fent a hegyen,ahol van a kis káplona(tehát ez az irány),e mellett van még egy út pár mterre,ellehet jutni egy gyönyörű településre.Na,ezt is este ajánlom,mert itt elterül előttetk a tenger és Marmaras és a környék is.Itt is ettünk fent.