Sziasztok! Pápai Ferenc valóban egy tündéri ember a feleségével együtt. Én is ismerem őket. Viszont több oldala is van az idegenvezetősködésnek. Az egy munkakör. Van munkahelye, munkatársai, főnöke. Oda is meg kell felelni, nem csak a vendégek felé. Az irodával tutira nincs gond.
greekán lehet szavazni az oldalra feltöltött képek legjobbjaira, egy százas listából. szerintem érdemes megnézni őket, nagyon szép és hangulatba hozók a felvételek.
Sziasztok. Volt-e már valaki a Sartitól picit délebbre található Platania beach-en? Ha igen, milyennek találta. Van ott egy Athena rooms nevű szálláshely, ha esetleg volt már ott valaki, kérem írja le a véleményét. Előre is köszönöm.
Az utazólistában a régin szerepelt mennyi nap van még hátra az utazásig. Az új forumon ez hiányzik. Beírkodásnál a bőröndnél kiírja de aki többször megy az nem látja a következő utazásig mennyi nap van hátra. Jó lenne ha ki lehetne egészíteni a listát.....
A nyáron mi a Thassos.hu -n foglaltun és kértek előleget.Nem volt semmi gond.Az Ági ,aki szervezi itt a nyaralásokat azt mondta általában a visszatérőktől már nem kérik.
Az idén Kefalóniára megyünk és itt is kértek.Ahogy kiért a pénz kaptam értesítést a tulajtól.Remélem nem lessz gond.Egy fórum társ mondta nekem ,hogy érdemes keresni egy üveglapra kitett kis irományt ,ezen van rajta hova fordulhatsz ha gondod van a szállással .Nagyon komolyan veszik és hatalmas büntiket kapnak ,ha gond van.
Gyerekek, én egy csodát találtam! Remélem nem vagyok nagyon elmaradott, de én eddig ezt még sosem láttam!
A teljes görög tengerpart szinte végig helikopterezve, full hd-ban nézhető!!!!!!!!!!!
Szia accord, dehogy vagy Te elmaradott, nagyon szuper dologra akadtál, köszi szépen!
Most néztem a dumcsiban, hogy Lujzia is felrakta! Ügyesek vagytok!
Irtam PÜ-t bövebben. Már látom ezen a nyáron Lefkadára mész én meg akkoriba leszek Kefalónián. Tavaly meg mikor te Kefalónián voltál akkor én meg Lefkadán.