A nyáron júliusban mennénk Parga-ra a családdal ( most már 3 felnőtt, 1 gyermek-életkor szerint), mivel már pár éve szemezgetünk vele. Szállást a Christina Apartments Parga, vagy az Elina apartments közzül nézegettük. Van valakinek tapasztalata róluk?? Előre is köszi...
Hol nézted a Christina házat!Nem tudom,hány ilyen nevű van a városban,mi annak idején abban voltunk,ha egyről beszélünk...esetleg tudsz oldalt,vagy képet róla,hogy ugyanaz-e?Ha igen,irok róla
Ok, azért köszönöm... Ha esetleg térképen megnézed a 2 apartman elhelyezkedését, és tudsz tanácsot adni, hogy melyik van jobb helyen, már az is nagy segítség....
Július 08-18 között mennénk autóval, addigra 3 felnőtt, 1 gyermek életkor szerint. Jártunk már Gerakinin, Sartin, Korfun, de már vagy 3 éve nézegetem Parga-t....
Ha szerintetek nem túl előnyös a szállás, akkor várok ajánlatokat, mely apartmant tudnátok ajánlani 3 felnőtt, 1 gyermek részére? Július 08-18 között, autós utazással. Wifi és az se gond, ha medence is lenne....
Sziasztok!
Pargáról,Korfura szeretnénk átmenni hajókirándulás keretében! Volt-e már valaki ilyesféle fakultatív programon??? Apollon utazási irodától megyünk,nekik fel van tüntetve Korfu. Előre is köszönet minden infóért!Tecus
Szia Tecus!
Mi is anno az Apollonnal voltunk Pargán viszont a Korfui kirándulásra nem fizettünk be mert itt a fórumon nem olvastunk jó véleményeket az oda szervezett kirándulásról. Viszont a szomszédaink elmentek az Apollonos Korfui kirándulásra. Nekik sem tetszett. Azt mondták, hogy hosszú volt az oda-vissza út és alig volt 2-3 órájuk szétnézni Korfun tehát nekik nem érte meg azért az árért amit kifizettek. Nem elriasztani szeretnélek csak én ezeket hallottam azoktól akik voltak a kiránduláson.
Azok akik nyaraltak már Pargán volt e már valaki aki kipróbálta a VILLA ROSSA ÉTTERMET (a városi strand bal szélén van, bordó színű és görög estek is szoktak itt lenni). Ha igen mi a véleményetek róla? Árak, ízek, adagok??? Sajnos erről az étteremről szinte semmit sem találtam a fórumba.
Valóban az a probléma a kirándulással amit szilvus21 is írt, hogy elég hosszú az oda-vissza út, mivel tengeren azért messze van, így csak akkor érdemes oda elmenni ha nagyon szerettek csak úgy hajókázni.
Parga-n nem voltunk, viszont Korfun igen. A kompút csak magában másfél óra oda, ugyanennyi vissza is, nem beszélve a jegyvásárlás, a bepakolás és a közbeni várakozás idejétől... Viszont ha mindenáron menni akar valaki, érdemes retúr jegyet venni, mi legalábbis a 25% kedvezményt kaptunk emiatt. Érdemes rákérdezni...