Nagyon szépen köszönöm az infot A kislányomnak felolvastam amit írtál.......hangos sikítás .......mikor megyünk ?.....ő biztos nem fog félni semmitől csak menjünk már Megnyugtattál, akkor jó helyen lesz az apartmanunk mert a Stamatis-ban leszünk pont a gyerek miatt (ez az utolsó ház).
Neked is nagyon köszönöm a sok hasznos infót mi is imádjuk Görögországot valahogy mindig oda húzz a szívünk..... nem lehet megunni...... a férjem is nagy Mythos rajongó......
üdv: Koncsi76
Szia Evycs.
Motorcsónakot a Sarti beach apatman hotel előtt lehet bérelni. Tavaly augusztusban kérdeztem, 70 euro+ üzemanyag. Reggel talán 9 órától déután 5 ig. Semmilyen igazolványt (vizijártassági) stb nem kért. Ha jól emlékszem hat fős a csónak.
Szia Evycs!
Köszi neked is a választ A gyerek az lehet jobban bírja mint én! Már nagyon be van zsongva, reggel az oviban már azt mesélte milyen szuper lesz a hajókázás... szép napot!
Hűűűű mennyi információ megint... Ezt a hajókázást mi is kipróbáljuk majd.
Azt tudja valaki, hogy a Sarti Beach bungalók milyenek? Esetleg képet is tudna valaki küldeni róla???
Bocs a hosszú eltünésért!Igyexem majd felzárkózni.Látom azért a fórum beindult a szezon elejére!
Kittina89 - a hajót mindenféle képpen próbáljátok ki!
A Sarti Beach-en ugyan olyan apartmanok vannak mint a faluban csak jóval messzebb.
A Sarti Rádió non-stop szól! a többi infót megtaláljátok ha elátogattok az oldalra! -------> www.sartiradiolive.com
Ha a tenger nem hullámzik nagyon délelött akkor a kalózhajó útba ejti a Goa Beach-et is.Személy szerint nekem se jött be annyira.Inkább a narancs part!
luco78!
Mindenképp kell útlevél!A Szerbeknél volt ,hogy elég volt a személyi de a Macedónok kérik az útlevelet.És ha kocsival mentek legyen nálatok a kocsinak a nemzetközi zöldkártyája különben nem engednek be a Macedónok és onnan kellemetlen visszafordulni.