a nudista nem a felsö szélén van hanem az also szélétöl lefelé ugy ahogy irták nea megaskalánál van
a felso szél az az északi ami platamon felé van, az also pedig a déli vége,csak hogy az irányokat pontositsuk, tavaly mi nea megaskalánál jártunk és tele volt magyarokkal
Sajnos nem jött össze a körút, mert nem jött össze elég jelentkező és így az iroda visszamondta az utat. Helyette Sartiban voltunk nyaralni egyet Ez is nagyon jó volt, csak picit nyugisabb. Anyunak meg így is meg volt a Görögországi élmény és most már ő is el van varázsolva görögileg
Köszi Gyula. Tudod én vissza is olvasok és kb a 475-ik oldal körül olvasok. És ott kicsit össze kavarodtam a két Kovács Gyulán de így már képbe vagyok
Igen, volt egy kis affér. Akkor nem tudtam belépni az oldalra, ezért kényszerültem erre a lépésre.
Szabad | #186588 | 2012-06-06 21:20:07 | Válasz a #186306. hsz-ra
Szia a 104-es utcára néz, még a tengert is láthatod a teraszról.
Nem tudom mikor indultok, de szunyogírtót hozzatok,
Múlt héten sokat esett az eső és rengeteg a szúnyog.
sziasztok tegnap délben értünk haza nei poribol ha valaki kiváncsi valamire szivesen válaszolok ha tudok az árak minimálisan emelkedtek. Mi a grand toursal mentünk a marianna apartmanba.
sziasztok tegnap délben értünk haza nei poribol ha valaki kiváncsi valamire szivesen válaszolok ha tudok az árak minimálisan emelkedtek. Mi a grand toursal mentünk a marianna apartmanba.
engem érdekelne hogy lehet e már fürödni a tengerben vacogás nélkül?
afroditekatica
Esetleg helyben, hozzá jutottál-e valamilyen infóhoz, mi lesz ha...
Idézek a Napi gazdaságból.
"Hiába állnak győzelemre a közvélemény-kutatók többségénél az EU-IMF paktumot támogató politikai erők a görög választások előtt, ha nyernek, akkor is olyan helyzet alakulhat ki, mintha a megállapodást elutasító, az államcsődöt kockáztató pártok kerültek volna hatalomra. Előfordulhat, hogy az új kormány júliusban nem lesz képes kifizetni a nyugdíjakat és a közalkalmazottak bérét, nem lesz pénz az ország olaj- és gázimportjának finanszírozására, ugyanis egyszerűen elapadtak az adóbevételek - derült ki a New York Times helyszíni beszámolójából."
Engem is az árak érdekelnének leginkább.Az,hogy minimálisan emelkedtek,nekem semmit sem mond,mert még sosem voltam Görögországban! Lidl árakat meg lehet nézni neten is,azon felül pedig minden érdekel(a kisbolti árak,a gyrososok,éttermek).