2 hálószobás volt az apartman, továbbá a konyhában is volt egy ágy, úgyhogy nektek talán épp ilyesmi kell. Az iroda ajánlotta, amelyiknek a honlapját belinkeltem. Mi a helyszínen csak besétáltunk, megmondtuk, mennyi az összeghatár, mire lenne szükségünk, és ezt mutatták. 40 eurót fizettünk érte. Tiszta volt, nem vészes a parttól való távolsága, és lehet parkolni is.
Esetleg írhatsz is az irodának, biztos tudnak valami jót nektek. Nagyon kedvesek, korrektek voltak.
A poggyász mennyiségéről az utazási irodádat kérdezd, de általában személyenként egy nagy bőrönd az ajánlott és engedélyezett, továbbá egy kis kézitáska az utastérbe általában felvihető.
Hogy milyen ételeket érdemes vinni? Álláspontom szerint semmifélét. Mindenhol vannak boltok, falatozók, éttermek, éhen nem lehet halni sehol sem.
Megvan egy elvileg poggyász mennyiség határozva, ahogy az előzőekben is írták. De nekem az a tapasztalatom, hogy a buszos utazásoknál a kutya se nézi, hogy Neked hány csomagod van, főleg ha az alsó térbe teszed. Nekem szokott lenni + 1 táskám. Vagy ha netán megkérdezik, azt mondod, hogy a barátnődé is itt van…
Kajának mi szoktunk szalámi, (lekvár), májkrém, smack levest vinni. De általában a nagy részét haza is hozzuk. A gyros 2,2-2,5 EUR, esténként 1 esetleg beleférhet. Üccsinek teafiltereket viszünk, azt előző este mindig lefagyasztjuk és másnap egy jó ideig van hideg teánk.
Omi | #213815 | 2014-03-03 12:10:56 | Válasz a #211538. hsz-ra
Ez komoly? Látszik, hogy kb. 12 éve nem voltam sehol utazási irodával csak egyénileg:-) Nem voltam képben, nem is feltételeztem volna, hogy március elején próbálkozva nem lenne hely akárhova is Görögországban. Parga nagyon tetszik és enyhén szólva olcsó ahhoz képest amilyen helyeken meg amennyiért mi jártunk elmúlt években a világban. Most vágynánk valami ilyen helyre ami egyszerű, kellemes, tengerpart is van, szép is stb. Meg én arra is, hogy egyszer kivételesen ne kelljen nekem szervezni az egészet hanem csak befizessem és menjek.
Azért rá fogok kérdezni Apollonnál, mondjuk egyénileg persze el lehetne menni, van csomó szállás fent booking.com-on is pl., de úgy drágább lesz, na meg pont ezt akartam most elkerülni, hogy szervezzek, intézzek mindent megint:-)
Úgy néz ki, hogy idén már csak ketten megyünk (gyerekek nem jönnek), autóval Görögországba. Ezért felmerült bennünk, hogy egyrészt a költségek csökkentése, másrészt az unalom elűzése miatt utitársakat keresünk.
Az utiterv:
2014.07.22-től 2014 07.29-ig Lefkada (Nidri), majd átmegyünk 2014 07.29-től 2014.08.05-ig Parga-ra (A szállást magunknak már lefoglaltam!)
Az autóban van még 3 hely, bár kényelmesen ketten férnének el hátul. Nyíregyházáról indulunk, de természetesen az ésszerű határok között teszünk kerülőt.
Az autó amivel utazunk egy - fiatal - Mazda CX-5 diesel.
Ha valakit érdekel akkor az alábbi honlapra látogasson el:
Szeptemberben mennénk Pargaba, de csak mennénk mert már sehol sincs hely.
Egyedül az Aeolus-nál lenne a Two Brothers apartmanban.
Van valami infotok az utazási irodárol és a helyről?
A busz Pozsonyból indul, és állítólag érződik rajtuk meg ki is mutatják a magyarok elleni nem tetszésüket.
Szia!
Mi 2 éve utaztunk busszal az Aeolussal. Tartottam tőlük én is, de semmi gond nem volt sem az utazás során, sem a szállással. A sofőrök is nagyon rendesek voltak. Egyikük beszélt magyarul. A buszon kb. fele-fele arányban voltak szlovákok, és magyarok. Talán csak annyi, hogy a busz elejében a jobb helyeken ültek a szlovákok, a többi helyen a magyarok.
Sziasztok!
Szeretném a segítségetek kérni ma voltam az egyik utazás közvetítő irodában Pargára szeretnénk menni, de már csak 2 apartman van ránézésre elég távoliak a strandokhoz kp-hoz. Az egyik az Alecaa másik Dimitris apartman. Valaki esetleg jár már valamelyikben ??? Nagyon köszi előre is ha tudtok légyszi valamit. Fontos lenne mert péntekig tartják meg a szállást. Azért is fontos a távolság mert van egy 8 éves kislányunk Sziasztok!!!!
Előre is köszi minden választ!