Az idén júl 15.-én vasárnap 5 körül indulok (tavalyi vasárnapi induláson felbuzdulva) a török invázió közepe lesz,bízok benne hogy péntek du.,szombat estig lemegy.ha este 9 körül 2 óránál kevesebb a várakozás,hajnalra fél óránál kevesebb lesz,akkor meg nekem Tompa fölösleges kerülő. A végső döntést mégis majd reggelaz 55-ös út autópálya fölüljáróján hozom meg amikor pest felé elnézve meglátom a forgalmat(hosszú egyenes szakasz,jól felmérhető a forgalom).tavaly röszke felé mentem mákom volt ,tavalyelőtt irgalmatlan forgalom volt, mentem tovább Tompának.
Ez a terv, aztán majd meglátjuk.Tavaly nagyon bejött,végig az úton vasárnapi forgalom volt, a határoknál is.
Aki messzebbről jön annak én is azt javaslom hogy úgyis látja a forgalmat az alapján döntsön.
Mikor mentetek kifele, biztos láttatok rengeteg német osztrák holland belga stb....rendszámú autót, na azok mind törökök voltak... Általában Nis után elmennek Bulgáriának....
Nekünk is dízel autónk van 70l-es tank kb 1200-1300 km- re elegendő.
70l gázolaj = 30000Ft így lehet számolni.
Igen, épp ezért kérdeztem ők hol vették, mert azt írta 3000km- re 60k jött ki mindenestől, de már maga az autópálya díj (Szerbia, Macedónia) tavalyi áron ~12.000 huf.
Igen igen tavaly még itthonról ukrán gázolaj sikeres tele tankjával indultam,majd göröghatár előtt casinónál tele ,vissza szintén itt a túloldalt tele ......odakint szinte nem kellett de 20 euróért csak biztonság kedvéért.....
Talán idén mindezt + 10000 ft ért megússzuk .
Macedóniát áldassa érte az ég!!!