Köszönöm szépen, majd meglessük Most néztem, hogy már nincs is olyan sok az indulásig Majd hivatkozom Rád, hátha kapok valami extra kedvezményt Még 17 nap
Még sosem voltam előszezonban Göröghonban, most is csak anyu miatt megyek. Azért főszezonban is visszamegyek, mert ki tudja jövőre eljutok-e
Bízom benne, hogy azért jó idő lesz és a tenger is meleg lesz Jelenleg itthon nem tudok előbarnulni, mert valamiért bejött ez a mocsok hideg idő
Köszönöm Neked is az ötletet. Ahogy így írtátok, szerintem voltunk ott is kajálni... Nem a palacsinázónál van? A Nándi nem egy idősebb úr? Mert egyszer ott az ovelix környékén voltunk egy tavernában, ahol egy olyan 50 körüli úr jött oda hozzánk és magyarul köszöntött, utána még beszélgettünk egy picit. Emléxem, hogy az öszvéres Christos is ott ücsörgött... Egyre gondolunk?
Úgy látszik jobban tenném ha először végigolvasnám a hozzászólásokat és utána válaszolgatnék Most írtam az előbb, hogy egy 50 körüli úr jött oda hozzánk az egyik tavernában Ezekszerint mindegyikünk ugyanarról beszél Akkor ezekszerint én is jártam ott, de megmondom őszintén a kajára már nem emléxem...
Amikor két éve sartin jártunk volt a főtéren egy gyrosos az ajándékbolt mellett. Egész nap a kutya nem ment be, egy kedves kis hölgy ücsörgött ott és rejtvényt fejtett. Egyszer sem láttam hogy bárki is bement volna, pedig a gyros 1.80 EUR volt. Jó szokás szerint ami olcsó az nem lehet jó alapon, mi sem mentünk be, pedig sokszor kerülgettük a helyet. Amikor hazajöttünk, akkor olvastam, hogy valaki mennyire dícsérte. Na ha még megvan , akkor idén benézek hátha fel tudom vidítani szegény szomorú rejtvény fejtő kiszolgálólányt
Lehet hogy rosszul láttam, de ahogy a kamerát lestem úgy észleltem, hogy Sassos mostanában nem rakja ki a motorokat. Remélem mire megyünk, akkor azért előkerül egy- két robogó, mert tervbe van véve egy kis motorozás. A boltokkal mi a helyzet?
paprika krem lenne? mar potnosan nem emlekszem az izere,csak arra,hogy nagyon fuj volt... nalunk nem Ajvárnak nevezik? vagy a ket dolog nem ugyanaz? most lehet,hogy nagy butasagot irtam...de az Ajvárt szeretem,az a paprika krem dolog meg nem jott be..
Wucy, az ajvárban több féle zöldség is van, padlizsán is pl. De hasonló. Bár nekem mindkettő ízlik. Jajj de megéheztem annak a képnek a láttán is amit kiraktál!! Jajj
Hát viccen kívül viszont minket simán hülyének néztek az Ovelixben.
Mi sem tudtuk,hogy paradicsom vagy paprika krém vagy mi a fene.És mondtuk,hogy kérünk extra paradicsom krémet.(a színéböl arra gondoltunk ,hogy az)És nézett ránk a srác,hogy mi a fenét kérünk?
És elmagyarázta a srác ,hogy az paprika krém.De mi még a gyrosba is kértünk.....nekünk bejött!Még haza is hoztunk egy nagy dobozzal.A Kalóztanyával szemben lévő üzletben lehet venni kimérve.