Szia Debi81!!
Remélem,hogy jó lesz Paralia!Tavaly voltunk ott egy pár órát és a lányomnak az tetszett,hogy nyüzsi van.A part annyira nem jött be,mert nagyon közel vannak az apartmanok,de majd keresünk másikat legfeljebb!!
A meteoráknál már voltunk egy pár éve,de azt a lányom még nem látta,szóval a barátnőmmel megbeszéltük,hogy nem biztos ,hogy megyünk fakultatívra hanem inkább bélünk autót és bejárjuk a környéket!!
A Skiatosi hajókázás viszont nagyon érdekel engem is!!NA meg az olimpost most meg szeretném nézni,tavaly Nei Porin voltunk,de sajna kimaradt a fakultatív a fránya anyagiak miatt,remélem most egy kicsit fogunk többet is látni!!
Szia!
Mi az Apollonnal megyünk én csak velük szoktam utazni,mert jól bevált és megbízható iroda.
Tavaly a buszon nagyon sok kis gyermek utazott,néztem is,hogy ...ma lesz jó nagy zsivaly meg visítás,de azt kell mondjam,hogy hangjukat nem lehetett hallani egész úton.
Vagy altatót kaptak vagy pálinkás cumit ,de csend volt és amikor megálltunk is jól viselték az utat.
Szia!
Mi az Apollonnal megyünk én csak velük szoktam utazni,mert jól bevált és megbízható iroda.
Tavaly a buszon nagyon sok kis gyermek utazott,néztem is,hogy ...ma lesz jó nagy zsivaly meg visítás,de azt kell mondjam,hogy hangjukat nem lehetett hallani egész úton.
Vagy altatót kaptak vagy pálinkás cumit ,de csend volt és amikor megálltunk is jól viselték az utat.
Ezt én is megerősíthetem, hiszen ott voltam azon a buszon. Szia Lityi!
Tényleg nagyon sok gyerek volt, ráadásul volt egy pici is, de tényleg nagyon jól viselték.
Az Apollon nagyon jól szervezte az utat.
2010-ben voltunk az Unitravellel Sartin és ők a Németh Travelnek adták át a buszos szervezést. Na, az vmi szörnyű volt... A határon már nem voltunk rajta a listájukon, mert egy idős házaspárt ültettek a helyünkre. De azért egy 13 fős részeg társaság közepén találtak nekünk helyet... Szerencsére tudtunk csereberélni a helyekkel, aztán valahogy elviselhető volt az út. Visszafelé ugyanez a káosz volt. Teljes fejetlenség! Soha többé velük buszos útra nem megyünk. Csakis az Apollonnal!
Szia AniFeri!!
Ez így igaz...egy buszon utaztunk és csend volt nyugalom és jó hangulat!!
Eddig mindig velük mentem és a többi is hasonlóképpen volt!
Csak jót tudok elmondani az Apollonról.
Kedves sofőrök főleg ugye én ,mint kiváltságos aki elöl utazott velük,egy szavam nem lehet.
Rugalmasak és szervezettek,minden tekintetben!!
Remélem ez idén sem lesz másként!!
Csak már ott tartanánk!!